Dronningensgate Legesenter

Dronningensgate 4 4610 Kristiansand S

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Dronningensgate Legesenter

Anbefales ikke

Lege: Jonas Lüthje Munthe Skrevet

I starten likte jeg godt Dr. Munthe, men det viste seg fort å være en kampanje for å fylle listene sine... Dr. Munthe fremstår som ekstremt usikker og umotivert i arbeidet sitt. Han tar deg overhode ikke på alvor, og forsøker å spøke bort temaer du tar opp. Selv på oppfølgings timer, så må du forklare ham på nytt om hvorfor du er der.

Jeg har aldri hatt noen mistillit til helsevesenet, før jeg begynte hos Dr. Munthe. Han får deg til å føle deg utrolig liten og du må kjempe med nebb og klør for at han skal vurdere å henvise deg. Skulle nesten tro han blir trekt i lønn for hver henvisning han gjennomfører.

Gjør deg selv en tjeneste og styr bort fra denne legen!

Manglende profesjonalitet

Lege: Jonas Lüthje Munthe Skrevet

Tar ikke pasienten på alvor, er dårlig til å lytte og fremstår generelt lite reflektert. Dårlig og useriøs holdning med lite respekt for pasienten.

Språkbarriere gjør det krevende å kommunisere.

Vanskelig å få reell oppfølging, konsultasjonene er korte og lite grundige. Har utviklet mistillit til legen, mitt perspektiv blir bagatellisert når han ikke lytter. Rådene fremstår lite gjennomtenkte.

Anbefales ikke.

Hyggelig og dyktig

Lege: Jonas Lüthje Munthe Skrevet

Er veldig fornøyd med Jonas som fastlege. Som innflytter fra Østlandet, og trodde jeg der hadde den beste oppdaget jeg at nå har jeg en som er enda bedre.

Omtenksom og hyggelig

Lege: Jonas Lüthje Munthe Skrevet

Oppleves omsorgsfull. Føler at man blir tatt seriøst. Får fort time hos ham. Veldig hyggelige mennesker i resepsjonen.

Betryggende

Lege: Jonas Lüthje Munthe Skrevet

Det er betryggende å ha Jonas som fastlege. Han følger godt opp og henviser videre om det er nødvendig. Får alltid raskt svar når jeg sender henvendelse.
Med andre ord… veldig fornøyd med Jonas og jobben han gjør for meg og min helse 🤗