Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sauda Legesenter
kjempe bra
Lege: Inga Cecilie Sørheim Skrevetutrolig bra,hører etter,bruker masse tid,gjør sitt beste for pasientene sine.populær bland pasientene her inne
Veldig flink!
Lege: Erik Bertheussen SkrevetEr veldig fornøyd med han som lege. Han lytter til deg og viser at han oppriktig bryr seg om deg, samtidig som han hjelper deg på best mulig måte. Han husker deg også igjen, noe som betyr veldig mye for meg (og andre), så jeg slipper å gjenfortelle ting hele tiden. Ingen ting å utsette på han!
Beste legen eg har hatt !
Lege: Erik Bertheussen SkrevetFlink til å lytte og veldig god til å sette i gang ting .Tar dei prøvene som trengs og finn han ikkje ut noko sender han deg videre .Ringer opp om du må vente på svar ,han har alltid pasienten i fokus .
Flott lege, som jeg er så heldig å ha fått som fastlege.
Lege: Inga Cecilie Sørheim SkrevetJeg er så fornøyd, en lege som tar fatt i problemene.
Jeg føler hun er flink til å lytte, og søker annen ekspertise on hum mener det er nødvendig.
Stor tiltro til egne antagelser...
Lege: Niels Sebastian Stuhr SkrevetMin opplevelse er at denne legen har større tro på sin egen oppfatning, enn pasientens fremstilling av en situasjon.
Merket også at innen spesialområder der han helt manglet egen kunnskap, brukte mye energi for å argumentere at han hadde mer totalkompetanse enn pasienten.
Min erfaring er at forutinntatthet og prestisje vanskeliggjør diagnostisering og utredning, og ikke er forenelig med en optimal legegjerning.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?