Siste vurderinger av behandlere ved Sauda Legesenter
God lege
Lege: Stine Syversen Kvinnsland SkrevetVeldig snill, lytter, omtenksom, forståelsesfull, lett å snakke med, kjenner etter, anbefales på det sterkeste.
Dyktig lege
Lege: Eirik Lunde Løfsgaard SkrevetLytter, kjenner etter, snill, omtenksom, forståelsesfull, til å stole på. Anbefales på det sterkeste.
Dyktig, samvittighetsfull og flink til å lytte
Lege: Hilde Aarthun SkrevetDyktig, samvittighetsfull og flink til å lytte. Nå skal hun snart avslutte sin praksis i Bergen. Jeg håper at jeg finner en like flink og omsorgsfull ny fastlege.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Mary-Ann Elisabeth Sommernes SkrevetMitt første møte med henne var en meget positiv opplevelse. Hun viste stor interesse og var meget flink til å forklare forskjellige tiltak. Jeg føler meg godt i varetatt .
Lyttende
Lege: Mary-Ann Elisabeth Sommernes SkrevetHun tar meg på alvor og vil virkelig at jeg som pasient skal ha det bra. Hun gir også gode råd om hvordan håndtere forskjellige problemer. Hun er imøtekommende, gir meg følelsen av å bli tatt seriøst. Hun er aldri arrogant, tvert i mot. Hun er en god lege og et snilt menneske.