Muhammad Shabbir Khan
Uppsökte legevakta en kväll. Kom in till denna märkliga läkaren. Kändes inte som om han tog mitt problem seriöst. Jag upplevde en infektion (en flis) i mitt finger, det gjorde inte han. Ville inte undersöka mitt problem utan hänviste mig till läkare på Kalnes och även röntgen på Kalnes.. Detta var på legevakten, Kråkerøy... har i eftertid fått veta att det är röntgen i samma hus som legevakten... ett par veckor senare poppar det ut en flis på 1,5 cm, från ett ganska så infekterat/inflammerat finger.
Så, nej, kan inte rekommendera honom.
Lite hyggelig og utrivelig lege som verken lytter eller tar seg tid til pasienten.
Vanskelig å forstå og lite hjelpende.
Anbefaler ikke denne legen, dette er basert på to besøk.
Han er beste fastlege som jeg har opplevd i de 18 årene som bodde jeg i Norge. Han følger pasient problemene bra, henviser riktig om tid og sted, og informerer pasienten om resultat på prøver OSV.
gikk til denne legen to ganger og begge gangene opplevde jeg at han ikke hørte på hva jeg sa og ignorerte mye. fikk ikke følelsen av at han tar mentale problemer seriøst i det hele tatt. kommer ikke til å gå her mer. dessuten veldig skittent ute på venterommet.
Er ikke storforbruker av legetjenester. Brukte denne legen 3 ganger, mistet øyeblikkelig tiltro til denne personen og skiftet fastlege umiddelbart. Denne legen skjønte tydeligvis ingenting av norsk mentalitet og sykdom. Dessuten var det så skitten både inne på kontoret og på venteværelse