Line Boym

Allmennlegespesialist og fastlege
Kvinne, 54 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2002)

Ledige plasser

0 av 850
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

102 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Løten Legesenter Telefonnummer62 56 42 0062 56 42 ...
Stasjonsvegen 13C 2340 Løten
Vis kart
Line Boym er en av 9 fastleger i Løten

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(9)
9 vurderinger
Tilgjengelighet
(8)
8 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(8)
8 vurderinger
Service
(8)
8 vurderinger

Siste vurderinger av Line Boym

Veldig fornøyd!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er veldig fornøyd med å ha Boym som fastlege. Hun tar deg på alvor og man Kan Diskutere og komme fram til best mulig løsning på problemene man kommer med. Hun lytter og er forståelsesfull, uten at datamaskinen er det viktigste under konsultasjonen. Samtidig er det sjeldent man må vente i tlf og time får man som regel enten på dagen eller i løpet av de første dagene om det ikke haster. Aldri noe problem. Legekontoret er strukturert og fungerer godt! Jeg har ikke ventet lenger enn i maks en halv time når jeg har vært der, syns ikke det er mye å klage på :-)

En super lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Line Boym som lege i over åtte år og er kjempefornøyd! Hun bryr seg virkelig om pasientene sine, og er så mye mere enn bare en lege. Hun kan være streng, men hun er ærlig og gjør alt hun kan for å bedre psykisk og fysisk helse hos pasientene. Møter i døra med et stort smil og imøtekommenhet hver eneste gang. Tar deg på alvor og nøler ikke med å henvise videre om det er grunnlag for det. Jeg bor ikke i Løten lenger, men kommer til å holde på denne legen så lenge hun holder på!

Kunne ikke vært mer fornøyd!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Boym som fastlege i 10 år, og kunne ikke vært mer fornøyd! Har bodd flere steder i landet i denne perioden, men har valgt å beholde henne som lege i alle år. Visste jeg skulle tilbake til Hedmarken, og da ville jeg ikke sjanse på å miste Boym som lege. Som nevnt i annen kommentar her har det blitt mye venting på grunn av forsinkelser hos henne, men det er det verdt. Hun lytter, ser deg, forstår, og hun bruker tiden..godt! Hun står på for pasientene sine!!

En god lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Boym som fastlege i 10 år. Den første tiden var jeg irritert over at det alltid var forsinkelser når jeg hadde time. Men etterhvert lærte jeg å sette pris på en lege som har tid til å lytte! Hun er oppmerksom og tar pasienten på alvor hvis man er bekymret for noe. Jeg har flere ganger blitt henvist videre til spesialister pga plager Boym ikke selv har kunnet gi meg svar på. Et par ganger fordi jeg selv har ønsket det, pga smerter jeg har som hun ikke fant ut av. Både jeg, min mann og vår datter er veldig fornøyd med hennes oppfølging/behandling.