Anne Cathrine Tveit Geheb
Har hatt hun som fastlege i ca 20 år, og vært strålende fornøyd med hun tidligere, men de siste besøkene jeg har hatt der har hun vært arrogant og avvisende.
Jeg har i mange år har Anne Cathrine som fastlege. Hun henger ikke lenger med og virker ikke å ønsker å fornye seg eller henge med i tiden. Dette er svært synd. Jeg skjønner at det sikkert er et hektisk yrke, men å ringe pasienter hjem på kvelden og kjefte på ting som hun kunne slått opp i egne systemer virker veldig lite nødvendig. Jeg trodde kjernejournal var et hjelpemiddel også for legene, men det virker ikke som alle klarer å ta til seg. Da er det bare å håpe at ventelisten på ny fastlege snart tar en ende.
Brukt Geheb i over 20 år, alltid vært veldig fornøyd! Hun lytter, kommer med gode råd og har alltid satt meg i fokus så jeg føler meg dett og lyttet til.
Geheb har vært fastlegen min i snart 20 år.
Hun er en fantastsk lege som virkelig bryr seg om pasienten.
Jeg har, i vanskelige tider, flere ganger opplevd å få tlf fra henne på kveldstid - bare for å spørre om hvordan jeg har det.
Hun er kunnskapsrik og setter seg inn i det hun ev. ikke vet nok om.
Geheb kan være bestemt, men på en omsorgsfull måte.
Alle burde hatt en fastlege som henne! :-)
Dr. Geheb har evnen til å sortere, rydde opp og finne gode løsninger på livsutfordringer jeg som pasient møter i livet.