Christos Glavas

DA Vinci Klinikken AS
Mann, 59 år

Spesialisering

  • Allmennmedisin
  • Fysikalsk medisin og rehabilitering

Godkjenning

Autorisasjon (1999)

Ledige plasser

0 av 1600
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

DA Vinci Klinikken AS
Tamburveien 5 1400 Ski
Vis kart
Christos Glavas er en av 33 fastleger i Ski

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(33)
33 vurderinger
Tilgjengelighet
(29)
29 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(31)
31 vurderinger
Service
(28)
28 vurderinger

Siste vurderinger av Christos Glavas

Styr unna! Spesielt ved behov for psykisk hjelp

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

1) Har gått til han i flere år under lang sykemeldingsperiode pga psykiske problemer. Han har aldri gjort noe forsøk på å finne hjelp til meg. Bare fortsatt å skrive ut medisiner uten et eneste kritisk spørsmål eller forsøk på å finne alternativer. Han har verken interesse eller kunnskap om hvordan/hvor skaffe pasientene psykisk hjelp. Han har faktisk innrømmet til min psykolog at psykiske problemer ikke er hans "sterkeste side". Når jeg endelig fant et sted som kunne hjelpe, var det fordi Nav tipset meg om det, og ikke han. Han hadde aldri hørt om stedet, selv om det er et av de beste og mest respekterte behandlingsstedene i Norge for bla angst og depresjon. Når jeg kom til han for akutt psykiatrisk hjelp, måtte jeg først vente lenge før han kom. Da spurte han bare om jeg ville ha Sobril. Jeg sa jeg trengte å snakke med noen, og han sa at jeg kunne glemme å få plass på DPS, for der tok de ikke inn folk med angst (?!). Så ba han meg hente nr til akuttlf hos sekretæren og hastet ut igjen. Er man ikke interessert i å hjelpe folk med slike problemer, burde man ikke være fastlege, for det er jobben din.
2) I tillegg skrev han en legeerklæring som ikke var i tråd med epikrise fra psykolog, og skapte nesten problemer for meg med Nav.
3) Hadde tatt MR pga rygg, men bildene viste ingen problemer med skjelettet. Dermed ga han opp, og foreslo ingen videre behandling/forsøk.
4) tillegg snakker han dårlig norsk og er vanskelig å forstå.

Lite tilfredsstillende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Glavas var til liten hjelp i mitt tilfelle. Undersøker andre forhold enn det jeg oppsøker ham for. Skriver villig ut piller uten å gi råd om alternativer som kosthold/trening. Anbefalte operasjon for et forhold jeg nå er på det nærmeste frisk fra kun via trening. Uvillig til å hjelpe når det gjelder NAV, mener at "dersom du er i stand til å svare på en telefon er du i stand til å jobbe" ( ordrett sitat ).

Er du i en situasjon der du er sykemeldt og det er muligheter for at du skal inn under NAV, er denne legen ikke til hjelp overhodet.

Bytter fastlege da jeg ikke har tillit til Glavas vurderinger. Anbefales ikke.

Fastlege slik en fastlege skal være

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Glavas er rett og slett perfekt som fastlege. Han er faglig dyktig og veldig interessert. Han kan roe ned bekymrede småbarnsforeldre samtidig som han tar spørsmålene på full alvor, forteller om egne erfaringer, kan vise i lærebøker og tar ekstra prøver når du selv ikke vet at du trenger det. Han bruker ultralydapparat når man trenger det, enten ved rare leddsymptomer eller ved graviditet. Vi går dit med hele familien, jeg har anbefalt han til mine venner og perifer familie bruker han som spesialist selv om de bor laangt unna.

Grundig og dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Førsteinntrykket var ikke det beste. Han kan virke litt avstumpet og rask. Men etter hvert ser jeg at dette inntrykket ikke er riktig. Han er grundig, tar alle symptomer på alvor. Henviser videre med svakere grunnlag enn andre leger.
Han er ikke den som klapper deg på skulderen, men han tar deg på alvor!
Jeg har allerede anbefalt ham til andre!

Altfor dårlige norskkunnskaper

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen snakker veldig dårlig norsk, og det er vanskelig å vite om han forstår hva man sier og vanskelig å forstå hva han sier. Han ser mest på skjermen, og forklarer lite. Svarer kort og lite informativt på spørsmål. Jeg fikk ikke svar på mine spørsmål og følte meg hverken hørt eller sett. Heller ikke fornøyd med behandling. Skiftet raskt til annen lege.

Etter min mening har denne legen altfor dårlige norskkunnskaper til å praktisere i Norge.