Nirosha Srikumar
Jeg har flyttet litt rundt og hatt ulike fastleger med varierende hell. Nå har jeg fått Nirosha, og jeg har aldri følt meg så trygg, sett og ivaretatt av en fastlege tidligere.
Hun forstår det jeg sier, tar seg tid til å bli kjent med meg, ser mine behov/utfordringer og tar trygge vurderinger.
For alle spørsmål hun stiller forklarer hun årsak/medisinsk bakgrunn til spørsmålet.
Jeg hadde i utgangspunktet kun time for allergikontroll, men hun tok seg tid til å undersøke også andre spørsmål jeg hadde.
Nirosha gir utrykk for at hun faktisk lytter og ser deg som pasient. Gir deg tid, ser deg i øynene og skriver ikke når du forteller hva du trenger hjelp med. Får meg til å føle meg sett, trygg og gir god støtte og behandling. Beste legen jeg har hatt!
Denne legen er bare helt fantastisk. Hun er virkelig en av de bedre man kunne ha fått når min forrige fastlege gikk av med pensjon. Hun anbefales på det sterkeste. Aldri forsinka er hun heller. Dette kunne ikke blitt bedre.
Er svært positiv til min nye fastlege Nirosha Srikumar. Følte at jeg ble tatt på alvor, grundig undersøkt, og fulgt opp i ettertid. Enkelt og greit å få time.