Svein Egil Rekkedal
Veldig fornøyd med Rekkedal. Han er alltid tilgjengelig og klar til å hjelpe. Føler meg trygg på at jeg får kontakt og hjelp til det jeg behøver. Yter service og det lille ekstra.
Han kan tidvis oppleves rask og rastløs når man er på time på kontoret, men dette har nok bare med hverdagen å gjøre. Føler likevel jeg alltid blir møtt, og forstått og han er alltid innstilt på å hjelpe og er rask med å prøve ut eller henvise videre. Man kan være trygg på å få gjort noe med problemet. Stoler på at han har god faglig kunnskap.
Imøtekommende og hjelpsom. Grei væremåte. Lytter til pasienten. Kan alltid stole på at han er der for pasientens beste. Lett tilgjengelig på appen Helse Norge. Gir alltid tilbakemeldinger på prøveresultater umiddelbart. Kan varmt anbefales.
Har prøvd en del av de som dere ser på listen i Ski og vil si at det er denne Karen som er Lege å stole på. Han er involvert og bryr seg. Flink å balanserer alt nøye. Skriver gode journaler så det er lett å videre føre. Hyggelig og en super lege😊
En lege som lytter til det man spør om, vil høre på våre synspunkter før en avgjørelse tas.
Stiller til møter når det er mulig.
Anbefales.
Han har alltid dårlig tid og er rastløs. Han lytter ikke til deg og vil helst bli ferdig med deg så fort som mulig. Jeg følte at jeg ikke blir hørt og dermed byttet fastlege.