Anne Svarstad
Anne for meg er en varm og trygg fastlege. Har gått til henne i flere år. Hun tar meg seriøst og får meg til å føle meg sett. Har hatt litt forskjellige plager gjennom årene, og hun følger opp og spør hvordan det går. Går alltid fra timene mine hos henne med en positiv følelse.
Ikke alltid lett å få kontakt med resepsjonen over tlf, men opplever at helsenorge.no er til stor hjelp på det området. Enkelt å bestille time og å sende mld om man trenger å framskynde/flytte timen. Har alltid fått raskt svar på meldingene mine der.
Anne er en dyktig lege på alle måter, og opplever at hun har tatt meg seriøst de gangene jeg har møtt henne i de mange årene jeg har hatt henne. Legekontoret hennes er dessverre ved lav grad av fungering, og det kan ta evigheter å få legetime og være umulig å komme i kontakt med resepsjonen ved akutt sykdom.
Hyggelig lege som tar tid til å lytter til hva du har å si om symptomer og foreskriver behandling deretter. Jeg fortsatte å gå her lenge etter at jeg egentlig skulle ha byttet pga av at avstanden til legekontoret ble for stor.
Ofte lang ventetid på time, men det har vært det eneste negative for min del, og hvilken ok lege har ikke dette problemet i dag?
Super lege som er hyggelig og imøtekommende og tar deg på alvor. I tillegg er hun løsningsorientert og svært lett å snakke med. Anbefales
Legevikaren virket uinteressert og frekk. Hun lyttet ikke ordentlig og ville ikke undersøke noe. I stedet sa hun bare at jeg kunne ta en Paracet, selv om jeg forklarte at det ikke hjelper. Jeg følte meg ikke tatt på alvor, og det virket som hun bare ville få meg ut av kontoret så raskt som mulig. Hele opplevelsen var skuffende og ubehagelig, og jeg forventer langt bedre oppfølging og respekt fra en lege. Dette var dessverre en svært negativ opplevelse som gjorde meg usikker på å komme tilbake.