Bård Asle Jørgensen

Innstranda Legesenter AS
Mann, 42 år

Autorisert

2014

Ledige plasser

2 av 1150

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Innstranda Legesenter AS
Mørkvedsentret 17 8028 Bodø
Vis kart
Bård Asle Jørgensen er en av 48 fastleger i Bodø

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(15)
15 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(13)
13 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Bård Asle Jørgensen

Virker uinteressert og jeg føler meg ikke trodd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bård virker uinteressert i hva jeg har å si, og hver gang jeg har vært der har jeg sittet igjen med en følelse av å ikke bli trodd. Det virker som han mener jeg som pasient er til bry, og at han vil ha meg ut av kontoret så fort som mulig. Ikke oppleves det som at han tar symptomer jeg beskriver på alvor heller.
Jeg byttet fastlege!

Uempatisk og respektløs

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er student og har derfor måttet bytte faslege, da jeg har flyttet fra hjembyen min. Noe jeg må gjøre igjen, etter å ha møtt Bård.

Denne gangen var min første time hos Bård og jeg hadde bestilt dobbelttime som jeg ikke fikk. Når det er sagt, er dette mest sannsynlig en misforståelse mellom meg og personalet som driver med timebestilling. De virker veldig serviceinstilte ellers.

Det er flere ting som gjør at helhetsinntrykket av denne legen ble svært dårlig.

1. Han var 10 min forsinket (noe som i utgangspunktet går fint, hvis han tar vare på pasientene sine) for så å ikke hilse, enda jeg aldri har hatt han som lege før.

2. Stilte upassende spørsmål og direkte frekke kommentarer på det jeg sa.
Med dette mener jeg blant annet at han spurte om studier (noe jeg syntes er bra for å bli kjent) for så å utrykke at jeg kanskje ikke burde valgt det, uten å kjenne meg på noen måte.
Han spurte om irrelevante personlige ting, jeg svarte, og han kom deretter med negative utsagn om det.

Han kan tenke hva han vil om pasientene, men som lege må man i det minste late som man bryr seg og lytte til dem. Man trenger i hvertfall ikke si negative ting man tenker høyt. Såfremt dette ikke har noe med sykdmsbildet el. å gjøre. Noe det i dette tilfelle ikke hadde.

3. Jeg ba om å fornye en resept for lenge siden via mld, uten svar. På denne legetimen jeg var på nå tok han plutselig opp denne resepten.
Som jo er greit, men han tok det opp bare for å påpeke at han mener den ikke funker.

Når det er sagt har jeg og 1/4 av norges befolkning gått/går på denne medisinen med stor hell. Noe jeg sa til ham.
Han kom ikke noe forslag med en annen medisin eller andre forslag på å bedre problemet.
Min oppfattelse var at han tok det opp bare for å ta det opp.

4. Da jeg tok opp et nytt problem sa han at jeg måtte bestille ny time, før jeg hadde sagt hva problemet var. Jeg nevte til han at jeg hadde bestilt en dobbelttime, men det var han ikke intressert i å høre på.

Bård virker for meg uintressert i pasientene sine, uempatisk og overfor mine problemer virket han lite kompetent.

Hyggelig og nøye

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Veldig fornøyd med Bård, han er undersøkende og tar meg alltid på alvor. Og alltid i rute. Kontorpersonalet og labben er veldig kompetente og hyggelige. De svarer raskt på meldinger.

Meget god lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dette er den beste legen jeg har besøkt noen gang. Han lytter, vurderer, undersøker, og - om nødvendig- henviser til spesialist og MR mv. Jeg føler stor tillit til ham og stoler fullt ut på hans vurderinger. De har også vist seg å stemme i alle undersøkelser han har gjort av meg. Disse riktige diagnosene har ført til at jeg har mye bedre kontroll over flere kroniske helseplager. Det har betydd mye i hverdagen og i jobb.
Denne fastlegen håper jeg blir i Bodø, for jeg ønsker ikke å bytte. For øvrig er helheten ved legekontoret enormt mye bedre enn ved det forrige legekontoret / fastlegen jeg hadde. Det var en grunn til at jeg byttet. Her, derimot, er det alltid blide og hyggelige mennesker på kontoret og på laben. Og legen har jeg aldri opplevd sur, tvert i mot. Terningkast 6 til ham.

Helt okei opplevelse av denne legen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han tar de prøvene han skal og sammarbeider greit, medisinerer ut fra funn på prøver, da er han veldig nøye (ved fysiske funn) og ber om etterkontroll osv. Følger opp min kroniske sykdom veldig bra (diabetes) med medisinering og veiledning.

Synes at med mer diffuse plager, f.eks smerter i muskler og ledd, er han mer kald og trekker nermest på skuldrene.. Fikk til slutt en henvisning til fysio og snakket ikke mer om det.

Han opptrer høflig, men er kanskje en smule kald/streng, det handler kanskje mer om kjemi enn faglig dyktighet..

Alt i alt har jeg en helt okei opplevelse av denne legen