Eldbjørn Magnus Furnes

Alstad Legesenter Mann, 35 år

Om

Autorisert2010
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Alstad Legesenter

Trålveien 56 8013 Bodø
Tlf: 75 53 06 00
Eldbjørn Magnus Furnes er en av 46 fastleger i Bodø

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
3.0
14 vurderinger
Tilgjengelighet
3.0
10 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
2.5
9 vurderinger
Service
4.5
8 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Eldbjørn Magnus Furnes

Dyktig og tillitsvekkende lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Når jeg fikk Furnes til fastlege etter at Steinsvik sluttet var jeg veldig spent. Steinsvik var flinkt til å følge opp og sjekke med andre leger om han var usikker. Min opplevelse av Furnes er utelukkende positiv. Han er flink til å følge opp, og sjekker med andre ved behov. Oppleves som faglig dyktig og han tar tak i ting som må følges opp. Får inntrykk av at han har lest journal og spør om hvordan det går med andre ting selv om det kanskje ikke er det som er tema ved en time. Jeg er veldig fornøyd med min nye fastlege, anbefales!! Helsesekretærene er også veldig hyggelige!!

Usympatisk og arrogant.

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
5.0

Denne legen tok over fra min tidligere lege som jeg hadde benyttet de siste 15 årene. Jeg følte meg "i veien" under hele dialogen ved mitt møte hos Dr. Furnes. Det virket som om han ikke trodde på meg da jeg fortalte om mine fysiske og emosjonelle "problemer" (selv om jeg har hatt diagnosene i flere år). Etter 10 minutter fikk jeg beskjed om å skynde meg, da der var pasienter som ventet. Da følte jeg virkelig at han ikke brydde seg om meg som pasient eller menneske.
Gruet meg så mye til å oppsøke denne legen igjen at jeg skiftet fastlege!

Meget god lege og anbefales

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
0.0

Jeg har, som mange før meg, hatt Steinsvik som lege til han gikk av med pensjon. Steinsvik var en fantastisk lege, og var bekymret for hvem jeg fikk som ny fastlege. Furnes levde absolutt opp til forventningene, og fikk meget god behandling av han. Han lyttet, var oppmerksom og kom med gode råd, samt oppfølging. Han er ung og flink og har mange år å bli enda bedre, og jeg setter stor pris på at jeg har fått Furnes som fastlege :)

Arrogant og uten empati

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
2.0
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
0.0

Denne "legen" burde en passe seg for om en sliter noe i hverdagen. Føltes som han ikke har noe innsikt i psykiske problemer eller om en sliter med noe psykisk Han opptrer på en meget arrogant og tildels frekk måte, empati og medfølese har han ikke vist på de timene jeg har vært der
Reiste seg opp i ene legetimen og var tydelig sint og frekk i talen, dette med mere på flere av timene har gjort hverdagen mye værre enn den har vært på minst 15 år!

Den verste legen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
1.0
Tillit og kommunikasjon
1.0
Service
3.5

Da min lege gikk av med pensjon fikk jeg Eldbjøn til fastlege,etter første besøk likte jeg han ikke fordi han virket så arrogant og jeg følte meg sett ned på ,det oppstod ingen god kontakt mellom oss ,jeg valgt å gi det en sjanse ,men etter 3 mnd orka jeg ikke mere ,,, jeg hadde medisinliste med fra spesialist og flere leger men den forholdt han seg ikke til da han mente at jeg ikke trenger de medisinene,,,,jeg har så mange skader og diagnoser så medisinene er livsnødvendige for at jeg skal få leve et godt liv,har brydde seg ikke om det,så hver mnd når jeg skulle ha det jeg trengte måtte jeg tigge å be ,å når han skrev ut resept var det på bare halve dosen enn det jeg skulle ha ,,,e faktisk blitt enda dårligere enn va før jeg begynte det !!! nei takk for mæ ,,,,,finn vel en annen lege,,,anbefaler han IKKE om du er en smertepasient og trenger hjelp og forståelse ....