Ludmila Victoria Andersen

Varteig Legesenter
Kvinne, 49 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2008

Ledige plasser

127 av 1200

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Varteig Legesenter Telefonnummer69 13 24 2069 13 24 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Nordbyveien 98/100 1734 Hafslundsøy
Vis kart
Ludmila Victoria Andersen er en av 49 fastleger i Sarpsborg

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(34)
34 vurderinger
Tilgjengelighet
(18)
18 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(28)
28 vurderinger
Service
(20)
20 vurderinger

Siste vurderinger av Ludmila Victoria Andersen

Ikke fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er sur og lite interessert i problemet. Begynner å ta opp ting som ikke er relevant for det du kommer for. Når hun snakker om et såkalt problem og jeg sier at det ikke er derfor jeg er der. Da bare overser hun meg og fortsetter å snakke om det hun ser på som et problem. Lite interessert i meg som en person med problemer. Har nå satt meg på venteliste til bytte av fastlege.

Lite empatisk og avvisende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg følte at vi ikke ble forstått av Ludmila da jeg trengte akutt videreføring til Kalnes med tvangstanker som gikk utover min hverdag. Hun visste ikke engang hva psykiatrisk akutt-team på Kalnes var. Hun visste ikke hvordan hun kunne hjelpe til, og visste ikke hva OCD var. Uprofesjonelt. I tillegg var hun frekk mot min mamma som prøvde å hjelpe, og ble irritert da hun kom med forslag. Hun sa vi fikk fikse ting selv, og at hun ikke kunne hjelpe oss. Vi bytter fastlege hele familien.

God fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun treffer godt på diagnoser, henviser videre når det trengs og hun følger deg godt opp. Dette er en lege som har hjerte for sine pasienter.

ikke å anbefale

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

ikke imøtekommende. hun tror ikke på diagnoser som tidligere er satt av andre leger og psykologer. Jeg sliter med mye smerter, men hun mener det er innbilning. Fikk spørsmålet ved første samtale om hvorfor jeg var der. Hun nektet på at journalen min var i systemet, noe som den var, måtte dit 3 ganger før hun "fant den". Enda tror hun ikke på at jeg har plager og spør om hvorfor jeg tar noe av medisinene jeg går på. Hun skriver ut andre typer en det jeg vanligvis får og påstår at det ikke er andre typer. Jeg blir tvunget til ukentlig besøk fordi hun må "se" meg for å skrive ut en resept. Har sittet i opptil 1 time å ventet for å være inne hos henne i 10-30 sekunder. Jeg har ikke noe annet valg enn å dra for å få resepten, men jeg mener det er bedre at de som er syke og trenger timen får den tiden. Min samboer har også henne som fastlege, men han kommer ingen vei med henne. Han har fibromyalgi og har levert inn erklæringer og epikriser angående dette, men allikevel tror hun ikke på han. Det er bare innbilning får han beskjed om. Vi har bestemt oss for å bytte fastlege da vi ikke blir trodd på eller hørt og ikke har vi noe vi skulle sakt. Når det er sakt, de som jobber i resepsjonen er super hyggelige.

Diabetes

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde en spontanabort, fikk beskjed at det var nok til det beste ettersom jeg har diabetes. Sa at jeg fikk svangerskapsdiabetes ved forrige svangerskap, Ludmilla spør da om hvordan det gikk og om barnet døde. Seriøst, hva slags lege er dette?