Karl Thomas Brinch
Opplevde ikke at han tok problemene mine på alvor, og undergraver mine bekymringer. Sår tvil om annen kollegas tidligere vurdering, prøvetaking og behandling. Svarer ikke klart på noen av spørsmålene jeg hadde. Opplevde at jeg selv måtte lede timen ved å stille oppfølgingsspørsmål og foreslå løsninger. Svært ubehagelig opplevelse.
Jeg opplever at denne legen jobber like mye som byråkrat som lege. Jeg fikk nedlatende svar når jeg ytret hva jeg har behov for. Han sukker når man sier han i mot gjentar han seg sakte, gjerne for tredje gang. Ingen god opplevelse. Han er også glad i å påpeke kostnadane for staten at man er pasient. Horribelt
Med setningen i tittelen forklarer jeg alt. Jeg har vært pasient i over 6 år, og de få erfaringene jeg har hatt med ham – fordi jeg egentlig ikke blir syk så ofte – har vært ganske middelmådige. Du kan fortelle ham hva enn problemet ditt er, han har allerede dannet seg en mening, og hvis ikke, løser Google problemet for ham. Du går derfra med følelsen av å ha blitt oversett.
Veldig fornøyd med Karl Thomas! Går alltid fra konsultasjonen med gode svar og føler meg hørt og sett som person.
Usikker på hvor nøye han er. Følte meg ikke egentlig hørt. Han konkluderte med sin mening før jeg hadde fått forklart. Så jeg sitter med min uro fremdeles.