Vegar Vangen Flå

Nygårdsgaten legesenter
Mann, 34 år

Autorisert

2013

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

4 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Nygårdsgaten legesenter
Nygårdsgaten 4 5015 Bergen
Vis kart
Vegar Vangen Flå er en av 240 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
8 vurderinger
Tilgjengelighet
4 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4 vurderinger
Service
3 vurderinger

Siste vurderinger av Vegar Vangen Flå

Trygg og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er kjempefornøyd etter å ha fått ham anbefalt av en nær relasjon. Han er lett å snakke med om alt, og jeg har full tillitt til behandler.
Han er forståelsesfull, ikke-dømmende og hjelpsom.

hyggelig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt han kort tid som lege. Er hyggelig og imøtekommende. Følger ikke opp det jeg trenger og har måtte finne ut av ting på egen hånd, Fant en lege som forsto alvoret, og hjalp til gjennom en tlf samtale av mine bekymringer.måtte bytte lege. Generelt sett en ok almenlege, men funket ikke helt for meg denne gang.

Omtrentlig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har bare erfaring med Flå som vikar for fastlege, men konkluderer dessverre med at om man har et problem som ikke har en "medisinsk" løsning (altså ikke direkte sykdom), ville han ikke vært en lege jeg valgte. Han er dessverre heller ikke det eneste eksempelet ved Nygårdsgaten, på at man må gå om kontoret for å få skikkelig behandling for å nå fram til legen på en fungerende måte for pasienten. Men sikkert flink med barn.

Helt grei

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fant ut for ikke så lenge siden at jeg ønsket å ta en celleprøve, da jeg var ukomfortabel med tanken på at så mange unge jenter får livmorhalskreft. Jeg er bare 21 år, og synes det er vanskelig å vente til jeg blir innkalt som 25åring til gynekolog. Derfor bestilte jeg time hos min fastlege, Vegar Vangen Flå, for å få tatt denne celleprøven. Da jeg sa at jeg ønsket å ta en test, mente han at det egentlig ikke skulle være nødvendig - da jeg var så ung. Men jeg ønsket likevel å ta.
To uker etter ringer han meg, og sier at prøvene ikke ser normale ut, men at "det er helt sikkert ikke kreft"... og jeg måtte ikke bekymre meg. Men hvordan kan han være sikker på det? Er skuffet over at han ikke tar meg seriøst nok.

Fornøyd, men..

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

De første to konsultasjonene jeg hadde var jeg veldig fornøyd. Han var hjelpsom og lett å kommunisere med. Den siste timen jeg nå hadde var det veldig annerledes. Jeg har den siste tiden utviklet et problem som kan være veldig sjenerende for meg personlig, og dette viste han absolutt ingen forståelse for. Han mente at ettersom at problemet var "kosmetisk" så ønsket han ikke å gå god for meg, som han kalte det. Jeg fikk ingen henvisning til spesialist, og han tok sin egen vurdering på stedet om at jeg var ikke en kandidat til å få hjelp til å ta hånd om problemet mitt. Han var fremdeles veldig hyggelig, men det var lett å tolke den underliggende fordomsfulle tonen som la i bunnen. Jeg var for ærlig og det resulterte i at jeg ble diskriminert. I hvertfall følte jeg det slik selv. Inntrykket mitt av denne legen har vært generelt godt, men jeg kommer til å bytte fra Vegar Vangen ettersom jeg ikke fikk noe forståelse og ingen hjelp. Jeg ble rett og slett bare sendt på dør igjen. 5 min samtale som kunne blitt gjort over telefonen ble til 140 kr.