Sylvi Korsan

Tromsdalen Legesenter
Kvinne, 57 år

Autorisert

1995

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Tromsdalen Legesenter Telefonnummer77 63 60 0077 63 60 ...
Solstrandvegen 19 9020 Tromsdalen
Vis kart
Sylvi Korsan er en av 72 fastleger i Tromsø

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(7)
7 vurderinger
Tilgjengelighet
(4)
4 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(5)
5 vurderinger
Service
(2)
2 vurderinger

Siste vurderinger av Sylvi Korsan

Tillitsvekkende og utrolig omsorgsfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Sylvi Korsan er utvilsomt den aller beste fastlegen jeg har hatt. Hun lytter, er tålmodig og utrolig forståelsesfull. Jeg har vært hos flere fastleger før, hvor man nærmest hives på dør før man har rukket å sette seg ned, og hvor man opplever at legen ikke er opptatt av deg som menneske, kun som en pasient på en lang liste. Men Sylvi er empatisk, snill og ikke minst utrolig nøye. Hun henviser meg videre dersom det er behov for det, og hun er opptatt av at vi sammen skal finne frem til en løsning som er god for meg og min helse. Håper hun aldri slutter som fastlege, for jeg kan ikke tenke meg en bedre. Anbefales på det varmeste!

Uhøflig, kald, lite samarbeidsvillig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk tildelt Sylvi, når hun tok over, da den forrige fastlegen min sluttet, min første legetime med henne, var en lite hyggelig opplevelse, tok avgjørelser, uten å diskutere med meg, frekk og lite samarbeidsvillig, burde ikke vært lege. Anbefales ikke.

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sylvi Korsan er en fantastisk lege og er veldig engasjert. Hun bryr seg om sine pasienter og er en god lytter. Nå har det kommet en vikar navn Cecilie Nyegaard som er rett og slett et mareritt. Hun lytter ikke , er ikke villig til å hjelpe til med å gjøre pasienten frisk. Å skrive eller teste alle mulige medisiner på pasienten gjør henne ikke til en god lege. Ny utdannet ung og arrogant dame med frekke holdninger. Anbefales ikke.

Lege som lytter

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Dr. Sylvi Korsan som fastlege helt siden hun tok over for min tidligere lege. Dr. Korsan er en lege som lytter og man føler at man blir tatt på alvor. Siden ca oktober 2014 har Dr. Korsan hatt permisjon og dessverre så er Dr. Yassin Choudhry som vikarierer og det er mareritt og komme til han. Han lytter ikke, svarer på en frekk måte. Ikke skriver han medisiner man trenger i tide. Man kan oppleve å dra fra apoteket flere ganger. Mange som er redd for å miste plassen hoa Dr. Korsan og ingen som tør å bytte lege. Ser veldig fram til å få Dr. Korsan tilbake.

Kvalitet fremfor kvantitet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kanskje hun ikke er den legen som er mest tilgjengelig, men det er det nok en grunn for. Sylvi er alltid blid og viser at hun bryr seg om meg. Det er jeg sikker på at hun gjør med alle pasientene sine.

Enkelte leger føler man seg presset ut døren av, fordi de er over tiden. Det beste med Sylvi er at hun tar seg god tid med deg og lytter til det man har å si. Man kan ta opp alt man lurer på - hun vil lytte på deg.

Jeg venter heller noen timer, enn å bli belastet for tre minutter hos en lege som vil ha meg ut så snart muligheten byr seg.