Ketil Johan Bendiksen
Jeg likte han veldig godt i starten, men når jeg virkelig trengte akutt hjelp med intense smerter fikk jeg ingen hjelp. Bare en sms 4 timer etter samle at de ikke kunne hjelpe. Ikke greit. Men når akkurat det samme skjedde med min datter på 8 år da fikk jeg nok.
Ikke greit å overse smerter hos voksne, men enda værre å bare overse smerter hos barn. Iallefall ikke så store smerter som jeg fortalte at min datter hadde. Byttet lege og legesenter samme dag!!
Ventetiden på rundt 1 time hver gang er også noe jeg ble veldig lei av.
Har alltid fått den hjelpen vi trenger. Han viser medmenneskelighet og forståelse og ønsker å sette seg inn i situasjonen for å hjelpe best mulig. Virker også faglig dyktig på de tingen vi har hatt behov for. Er ofte forsinket når man kommer til time, og pleier å måtte vente litt, men man skjønner hvorfor når man kommer inn, for da har du full oppmerksomhet og han tar seg tid til å hjelpe deg. For meg er det bedre å vente litt for så å få god hjelp, en å vente lite for så å bare så vidt få uttalt seg før man blir sendt på dør.
Han oppfører seg som en arrogant og overlegen lege som vet best. Ikke int i å høre noe fra pasientens ståsted
God lege som husker deg og din historie. Tar seg god tid, og gir deg den tiden du trenger. God kompetanse og trygg å være hos. Anbefales!
Bendiksen er nøyaktig i sin måte å jobbe på. Han tar meg som pasient på alvor, ser hele meg som person og har evnen til å sortere ut de viktige tingene. Han gir seg ikke før han får tilfredsstillende svar, og han tør å være ærlig. Noe jeg setter stor pris på. Dette er en lege jeg kommer til å fortsette hos så lenge det er mulig.