Ketil Johan Bendiksen

Allmennlegespesialist og fastlege
Mann, 48 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2005)

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel hvis denne legen får ledig plass

Venteliste

81 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Vear Legegruppe
Steinbruddveien 8 3173 Vear
Vis kart
Ketil Johan Bendiksen er en av 57 fastleger i Tønsberg

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(29)
29 vurderinger
Tilgjengelighet
(25)
25 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(26)
26 vurderinger
Service
(24)
24 vurderinger

Siste vurderinger av Ketil Johan Bendiksen

Ventetid og atter ventetid.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Problemet på Vear Legegruppe er at det er for lang ventetid, først for å få en legetime også lang ventetid på venterommet i ettertid. Skal man se realistsik på dette så er det vel på grunn av fastlegeordningen hvor det er for mange pasienter pr lege.

Men når man først sitter på venterommet gang etter gang og klokken hver gang passerer en halv til en time etter den oppsatte timen, som man har fått for en uke eller to siden så er dette reglen mer enn det er tilfedlig. Rart at det alltid er så lang venetid over fastsatt tid uansett når på dagen man har time.

Men kommer du selv forsent til oppsatt tid så benytter de anlednigen til å "korrigere ventetiden" slik at de tar igjen denne ovenfor de andre som sitter og venter lenge utover fastsatt time. Det er i og for seg helt greit at man da kan komme ajour med legetimene ovenfor de andre pasienter den dagen.

MEN det som ikke er greit at de er like frekke og belaster deg kostnad for å ikke ha møtt opp til time. Det hjelper ikke om man ringer inn og varsler at man blir forsinket, de kan ikke ta inn neste pasient og/eller bytte. Greit nok men det er ikke slik at når pasienter sitter og venter en halv til en time over fastsatt legetime, ja så får man ikke noe kompensasjoen for dette. Da skal det liksom være helt greit at pasienter venter og venter, og når man først kommer inn så har ikke legen tid til annet enn å omtrent avslutte konsultasjoen før den har begynt.

Men pengene for konsultasjoen, fullpris skal de ha selv om du har ventet en time på overtid......pasienter her jo også en timepris da vi er i arbeide....det er lønn vi taper på ved å sitte der å vente og vente.

Her burde det være en spade for en spade. Kan legen fakturere pasienten for ikke å har rukket frem til legetimen så burde også pasienten få tilsvarende avslag basert på lengden på venteiden. Slik det er idag så er det kun favorisering av legen mens pasienten kommer i andre rekke enten det gjelder venting eller å gi pasienten nok tid til det denne er kommet for.

Og det kan bekreftes det som andre har beskrevet, har du mer enn en ting som plager deg så klarer ikke denne legen å forholde seg til mere en akkurat den ene tingen. Han spør om det er noe annet for så og benytte sjansen til å sette deg opp til en ny time for neste grunn man har for å være der. Ikke rart at pasientkøen øker når legen ikke kan klare mer enn kun en ting pr konsultasjon.

Det vitner mer om et forsøk på å få inn flest mulig pasienter eller en høy pasientfrekvens for så å fakuturere maksimalt av det som er mulig. Detter er en enkel metode for å øke omsettning og dertil inntjening, men som går utover pasienter.

Noe annet som er bekymringsfult hos denne legen er at det er utrolig rotete på kontoret, det flyter av tomflasker, rot og papirbunker over det hele. Det er kanskje en grunn til at ting tar tid hos denne legen da denne sikkert ikke finner frem i sitt eget rot.

Men ellers så er han høflig og har jo faglig innsikt i det jeg har vært der for, så det skal legen ha skryt for.

kjempe flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bendiksen er en veldig flink lege som alltid har tatt meg og mine seriøst. Han undersøker ting grundig og jeg er svært fornøyd med han. Men desverre er det lang ventetid når man kommer dit og ekstremt lang ventetid før noen av telefondamene gidder å ta telefonen. De er mer opptatt av å sitte på bakrommet og skravle om hva dehar gjort i helgen enn å svare telefoner eller betjene pasienter i luka. Så hadde det ikke vært for at jeg er veldig fornøyd med legen min,så hadde jeg nok byttet legekontor

Til ettertanke.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne legen ligger alltid etter sitt tidsskjema slik at først sitter man lenge å venter, og når man endelig kommer inn til konsultasjonen så rekker man knapt å forklare sitt ærend før han forsøker avslutte konsultasjonen.

At denne legen har alt for mange pasienter er lett å se når man omsider kommer inn på han kontor. Her råder det verken orden eller system da alt ligger å flyter. Det er bunker på bunker med papirer, klær, tomflasker osv, det er bare rot.

Det virker som om legen fører samlebånds taktikk, hvor det er om og gjøre å få flest mulig pasienter igjennom "fabrikken". For så å kunne fakturere så mange som mulig hver dag på bekosting av sine pasienters ve og vel.

Legen har ikke tid til å ta opp mer en et tema av gangen slik at man må komme tilbake igjen og igjen.Har man feks vondt i et kne og feks samtidig forsøker å nevne at man også sover noe dårlig, blir man bedt om å bestille en ny time for dette.

Er man så uheldig og være der pag smerter ligger man tynt an. Da han nekter å skrive ut dette til pasienter og begrunner det med at han skal ikke være den legen som oppfattes som å være slepphendt med den type medisiner.

Er du pasient med psykiske lidelser har denne legen ingen forståelse eller interesse av og hjelpe deg, noe han ikke har problemer med å innrømme.

Han oppleves noen ganger som frekk andre ganger som hyggelig dette kan virke forvirrende og ustabilt, men dette skyldes kanskje for mye å gjøre.

Flinking :-)

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Flink ung lege som tar deg på alvor og tar seg tid til deg. Minuset er jo at han ligger etter skjema på timeavtalene, men hvilken lege gjør ikke det? Bendiksen kaller en spade for en spade og duller ikke med folk. Han er nøye med å sjekke ut symptomer og gir deg tilbakemelding på resultater av prøver. Anbefales