Humera Anwar
Humera var vikar for min fastlege, og jeg var kjempefornøyd med henne. Hun lyttet, tok tester og kom med løsning. Hyggelig dame!
Føler meg ikke tatt på alvor. Syns at det skal være så vanskelig finne den fastlegen man trenger. Har dukket opp flere ganger hos humera og må be om å bli sjekket! Føler meg ikke hørt eller sett i det hele tatt
Opplever Anwar som en svært kompetent og dyktig lege. Blir alltid tatt på alvor, og blir lyttet til.
Jeg opplever at jeg er i svært trygge hender med Anwar som fastlege. Anbefaler henne så gjerne til andre.
Opplever vikar som uengasjert og uten evne til å lytte til pasient. Ikke villig til å akseptere min fremstilling av helseproblemer. Tror legen at man er hypokonder?Har vært hos lege maks 10 ganger i livet. Har ikke vært forkjølet engang de siste 20. Vet hva som feiler meg. Ble nødt til å reise til Tyskland for å bli behandlet seriøst.
Jeg måtte bytte fastlegen, da min gamle gikk av med pensjon. Hos Humera fikk jeg helt ny informasjon over hvordan jeg kan behandle mine helseproblemer. Det hjalp meg veldig! Hun tok inn datteren spontant, da datteren ble så syk, at jeg ikke visste videre. Hun er fantastisk med barn. Jeg er svært fornøyd med min nye norske fastlege og anbefaler henne svært gjerne videre!