Clas Hammari Kristensen
Motta varsel når denne legen får ledig plass
En lege som sjelden er til stede selv. Stor bruk av vikarer. Har lang ventetid for timer, og har i tillegg ikke tlftid. Han oppleves som lite engasjert i pasientene sine, har heller ingen interesse av å lese journal. Han er fryktelig dårlig på oppfølging og å ta mennesker alvorlig!
E kje mer å si😊Han e grundig, vettig å førrnuftig. Fikse det mæste, å om han ikkje kan, eller e usikker, henvises en snart t spesialist. Godt humør har han og....
Fantastisk lege fra A til Å! Behagelig, rolig, forståelsesfull å medmenneskelig, e ikkje meir å si 😉
Forståelsesfull fastlege som tar deg seriøst og lytter til dine problemer. Kunne gjerne reist langt for å få en som han.
Den beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Pragmatisk, dedikert, lyttende og empatisk. Jeg tviler aldri på at jeg får rett hjelp hos Clas, og føler aldri for å betvile det han sier. Han har en utover-forventet-holdning til service til pasientene sine. En av ulempene ved å flytte, er at jeg nå må prøve å finne ne ny fastlege som kan nå opp til Clas nivå.
Han er verdt ventetiden og mere til.