Ingebjørg Sørfonden Lidal

Danmarksplass Legesenter
Kvinne, 40 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2009)

Ledige plasser

0 av 900
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

31 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ingebjørg Sørfonden Lidal er en av 249 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(15)
15 vurderinger
Tilgjengelighet
(11)
11 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(13)
13 vurderinger
Service
(9)
9 vurderinger

Siste vurderinger av Ingebjørg Sørfonden Lidal

Trygg, imøtekommende, ordentlig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er veldig opptatt av at pasienten skal føle seg hørt, og tar seg alltid tid til pasienten. Hun er ordentlig i alt hun gjør, og utfører en grundig jobb for å stille riktig diagnose.

Takk til en dyktig fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun gjør alltid sitt ytterste for å hjelpe meg med det jeg har behov for. Og som kronisk syk pasient har jeg ofte behov for besøk, og gjerne litt komplekse behov. Hun er rask på tilbakemeldinger, hun undersøker behandlingsalternativer til meg, og jeg føler virkelig at dette er en lege som ønsker å hjelpe meg.

Når det kommer til selve legekontet, så har de desverre ikke den beste kapasiteten, men dette er ikke legen min sin feil.

Dyktig og tillitsvekkende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

De gangene jeg var hos henne opplevde jeg å bli hørt og sett, og hun hadde svar på de spørsmålene jeg hadde. Hun fulgte opp og var tilgjengelig og behjelpelig med en sak jeg hadde som hastet. Hun var også veldig flink til å ta seg tid og jeg opplevde det som komfortabelt å gå til henne. Har ingenting å klage på, og hadde ikke byttet om det ikke var for at jeg flyttet!

Styr unna!!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dessverre ikke fornøyd med henne, og etter flere legetime hos henne i håp om å få svar men da var det å starte fra begynnelsen igjen. -Utrolig frustrerende og elendig pasientbehandling! Jeg har vært pasient her noen år men har aldri vært fornøyd, siste gang ble det nok, hadde tildeles store plager men kom ingen vei med tanke på behandling og medisiner, fikk ingen råd, ingen informasjon og kun betalte flere ganger legebesøk, hun er mer opptatt av å tjene penger enn å behandle pasienter, legen skal kunne sette riktig diagnose og skrive ut riktig medisiner. hun virker rett og slett uinteressert i deg og dine problemer, føltes veldig uprofesjonelt.
Som pasient føler jeg at jeg ikke blir tatt på alvor, men føler derimot at jeg bruker opp hennes tid og betalte flere unødvendige legetime i en kort periode uten resultat og medisin behandling, fikk helhetlig en dårlig følelse av timen, var veldig irritert og frustrert.
Det at hun har blitt lege må ha vært en status greie. Burde prøve seg ut i et annet yrke, dette er det verste jeg har vært borti av leger.
Vil ikke anbefale denne legen på noen som helst måte.👎👎👎👎👎

Ikke tilgjengelig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Som fastlege oppleves hus som høflig og omsorgsfull ved oppsøkt kontakt. Når det kommer til tilgjengelighet er jeg svært misfornøyd når jeg av fysiske årsaker ikke kan komme til legekontoret, og hun nekter å komme på hjemmebesøk fem minutter unna sitt legekontor. I realiteten har jeg ingen fastlege i en krevende og sårbar situasjon som kronisk syk.