Danmarksplass Legesenter AS

Kontakt

Pb 2346 Solheimsviken, Fjøsangerveien 51 5824 Bergen

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(130)
130 vurderinger
Tilgjengelighet
(101)
101 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(103)
103 vurderinger
Service
(92)
92 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Danmarksplass Legesenter AS

Til å stole på

Lege: Rolf Reitan Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Reitan som fastlege gjennom mange år, til meg selv og til barna etterhvert som de kom.
Har alltid følt meg hørt, og fått god oppfølging.
Han lytter og forklarer, er rask med kommunikasjon, timebestilling, fornying av resepter osv. på Helse-Norge.
Jeg har aldri følt at det er liten tid for meg, det er rom for å snakke ferdig og for å få bli forklart det som trengs.
Han har tatt både fysiske og psykiske utfordringer i stor grad på alvor, og viser empati og forståelse når livet er vanskelig.
Selv om det oftest er venting før man kommer inn, ønsker jeg heller det enn å føle tidspress i timen.
Jeg er veldig takknemlig for å ha Reitan til fastlege.

Uprofesjonell

Lege: Henrik Straume Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har kommet inn til Henrik Straume to ganger da min egen fastlege ikke hadde noe ledig. Dette var tidlig 2020 og vår 2022.

Ved første besøk fikk jeg spørsmål om ikke vi hadde møttes før. Burde ikke tolke for mye, men han så meg opp og ned på en måte som jeg overhodet ikke ønsker å oppleve på et legekontor. Da jeg svarte "nei, det tror jeg ikke," så spurte han på nytt. Så spurte han om ikke det var på fest kanskje. Jeg opplevde hele interaksjonen som svært ubehagelig, for ikke å nevne uprofesjonell. Det tok også fryktelig lang tid å komme seg videre til den medisinske årsaken til at jeg var hos legen, fordi han ikke ville ta et nei for et nei. Har aldri opplevd noe sånt hos min egen lege, og tenkte "uff, han her skal jeg i hvert fall aldri til igjen".

Et par år senere har jeg selvfølgelig glemt hva denne tilfeldige legen jeg hadde en ubehagelig time hos en gang het, og ble satt opp hos ham på nytt. Det var muligens den minst givende samtalen jeg noensinne har hatt med medisinsk personell. Han spurte meg om symptomer, og avbrøt før jeg hadde fått snakket meg ferdig, med "ja, da har du ikke kjent (...)" og la ord i munnen på meg for symptomer jeg ikke hadde kommet til enda. Så snart jeg fikk korrigert én ting, følger han opp med samme strofe om noe annet. Etter et par-tre ganger begynte det å bli ganske irriterende, for det hadde gått mye lettere om jeg bare fikk snakke selv. Jeg spurte på et punkt om dette med antibiotika, og hvor lenge det var fornuftig å vente og se om det ble bedre av seg selv før jeg begynte på kur jeg hadde fått resept på. Til svar fikk jeg en anekdote om at samboeren hans hadde hatt dette en gang, og at hun hadde faktisk vært veldig bestemt på å ikke bruke antibiotika. Og det gjorde jo veldig vondt selvfølgelig, men etter et par uker så ble hun bedre! Jeg ble så satt ut jeg ikke visste hva jeg skulle si. Hva har samboeren hans med den medisinske vurderingen av min helsetilstand å gjøre? Og ja, de skulle sende prøven min inn for å sjekke om jeg hadde infeksjon, men det var mulig han ikke kunne ringe meg med resultatet for han skulle på ferie. Da skulle han få noen andre til å ringe meg med det. Hørte aldri noe.

Husker navnet hans nå da, bare for å være sikker på at jeg aldri blir satt opp hos ham igjen. Mulig han er grei hvis man er mannlig pasient.

Fantastisk

Lege: Siren Haugland Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Siren bryr seg virkelig, er svært tilgjengelig og følger godt opp. En helt fantastisk fastlege. Anbefales.

Uerstattelig

Lege: Siren Haugland Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg må bare si at hun er svært flink og tar seg tid.svarer fort og trygg.Enestående lege. God som gull.

Fantastisk lege! Varm, klok og kunnskapsrik

Lege: Siren Haugland Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr Haugland er en fantastisk lege jeg anbefaler på det varmeste. Jeg har gått til henne i vel 3 år nå, og jeg drar alltid fra legekontoret med en god følelse. Hun lytter og tar meg på alvor. Hun har alltid funnet løsninger på mine plager og gir gode råd.

Siren bryr seg virkelig om sine pasienter og tar seg alltid god tid til meg når jeg kommer.
Da jeg for en stund tilbake hadde en liten akutt hendelse, var hun rask på telefonen sent på kvelden og ringte og ordnet henvisning med det samme. Jeg føler meg veldig trygg med Siren som min fastlege.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.