Ahmad Khalid Faizi

Autorisasjon (2012)

Venteliste

82 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Ahmad Khalid Faizi er en av 19 fastleger i Nes

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Ahmad Khalid Faizi

Urutinert, rotete og ikke egnet.

Styr unna. Holder ikke avtaler, informerer ikke tilstrekkelig, Ble positivt overasket da jeg møtte hans vikar som kun var 3 minutter forsinket, kontra ca en time som er typisk med Khalid. Fikk beskjed av Khalid og møte opp dagen etter timen min for og utføre tester, hos de som jobber bak skranken (typ blodprøve) Dette hadde de ikke fått noe informasjon om og måtte forstyrre en annen lege og kaste seg rundt for og få gjort dette da jeg måtte rekke jobb. Khalid nevnte at han skulle ta del i dette, men hadde vist glemt at han hadde fri dag den dagen. Khalid lytter heller ikke til hva du har og si, og kaster medisiner på deg i hytt og pine. Eller skyter fra hofta om at man må dit eller dit for og få behandling. Istedenfor og vurdere korrekt behandling. Avtaler også og kontakte deg for oppfølgning, men dette kan du se langt etter! Dette er følelsen man sitter igjen hver gang. På tide å bytte fastlege.

Rett mann på rett plass

Er veldig fornøyd med han som fastlege. Han er kunnskapsrik, en god lytter og som er flink til å forholde seg til pasienter.

En fantastisk lege/person som vet hva gan driver med og han lytter👍

Han har en egen evne til p lytte og p ta seg tid til å forklare «situasjonen». Han gir uttrykk av god kunnskap og jeg stoler på han👍

Ga inntrykk av å være en dyktig lege som tar ting på alvor

Han så med en gang hva problemet mitt var, men for sikkerhetskyld, sendte han meg rett til akutten for å ta bilde CT, dette er profesjon og sikkerhet…

Flink og empatisk lege

En dyktig og flink lege, som tar pasienten på alvor. Han lytter og tar seg tid, gir gode råd.

Veldig fornøyd.