Gunhild Hanssen
Har hatt Gunhild som fastlege en stund nå og føler meg dessverre ikke lyttet til, samt lite empati og forståelse. Ikke på tilbudssiden hva gjelder prøver eller henvisning/utredning.
Hun har svært dårlig tid og ofte vanskelig å få time når man trenger det. Må gjerne bookes en måned frem i tid.
Jeg hadde en svært negativ opplevelse hos denne fastlegen. Hun stilte mange personlige og invasive spørsmål om min økonomi og arbeidssituasjon, som ikke var relevante for helsen min eller konsultasjonen. Da jeg forsøkte å forklare plagene mine, følte jeg meg ikke tatt på alvor. Hun avviste behovet for videre henvisning og virket lite villig til å lytte. I tillegg opplevde jeg tonen hennes som frekk og nedlatende – hun ba meg rett ut om å bytte fastlege dersom jeg ikke var fornøyd. Jeg forlot kontoret både trist og fortvilet. Dette er den dårligste behandlingen jeg har fått av en lege noen gang, og jeg vil ikke anbefale henne videre
For mye tidspress og derfor ikke særlig behjelpelig. Så kort at det er vanskelig å få frem saken.
Svært lite ledige timer.
Det er sjeldent mindre enn tre ukers venting på å få 15 minutters legetime, og legesenteret er trist og ikke særlig innbydende.
Det er så lang ventetid på telefonen, og jeg har fortsatt til gode å bli tatt inn raskt nok til at sykemelding ikke må tilbakedateres.
Overarbeidet, utilgjengelig, og ikke til å anbefale. Leter etter ny lege nå.
Jeg har hatt ho som fastlege i flere år og har ikke tørt å ta opp mye av det jeg silter med pga flere tilfeller der jeg ikke ble hørt. Ho bruker tidligere diagnoser, som ho ikke trodde på til å begynne med, for å motbevise nye plager. Jeg har grinet flere ganger inne på kontoret hennes og responsen jeg har fått er at jeg bruker opp tiden hennes unødvendig. Hun sier jeg er veldig opptatt av smertene mine, men gjør ingenting for å hjelpe med de. Jeg skal endelig bytte fastlege og føler meg lettet.