Hans Kvalsvik

Solvang Legesenter
Mann, 55 år

Autorisert

1991

Ledige plasser

31 av 1650

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Solvang Legesenter
Skiringssalveien 24 3208 Sandefjord
Tlf: 33 42 68 20 – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart
Hans Kvalsvik er en av 39 fastleger i Sandefjord

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
18 vurderinger
Tilgjengelighet
15 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
16 vurderinger
Service
13 vurderinger

Siste vurderinger av Hans Kvalsvik

Misfornøyd!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Anbefales IKKE! Dårlig på kommunikasjon, tok ikke mine plager på alvor i det hele tatt, veldig mangelfull journalskriving, prater nesten ikke og svarer utrolig dårlig. Egentlig ingenting positiv å si om han som lege ei heller damene som sitter bak skranken på venterommet. Og når jeg har prøvd og ta opp ting fra tidligere som jeg har ment har vært feil, eller ikke gjort riktig, har han blitt direkte frekk og uhøflig. Skammelig. Glad jeg har fått byttet lege, og angrer for at det ikke ble gjort tidligere!!!!

Hyggelig og dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har benyttet Hans Kvalsvik i ca. 20 år, og har aldri hatt noe å klage over. Han fatter seg riktignok i korthet mht kommunikasjon, men tar seg tid til å forklare ting hvis man har spørsmål. Smalltalk kan man ha andre steder. Har aldri opplevd å bli "skyflet" ut døra! Og han er veldig måteholden med utskriving av antibiotika, noe som er et stort pluss, og vil heller at pasientens kropp ta seg av det (hvis ikke livstruende selvsagt).

ikke fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var ikke fornøyd med Kvalsvik som fastlege. Jeg følte at han ikke tok meg og mine plager på alvor og det virket nærmest som han ville ha meg kjappest mulig ut av kontoret og ikke virket særlig interessert i å høre om hva jeg slet med.

En gang måtte jeg løpe en rundt i gangen, hvor det satt andre pasienter, for at han kunne se på kneet mitt. dette var veldig ubehagelig. Jeg opplevde det hele som lite seriøst.

Han ville heller ikke henvise meg til gynekolog eller ta en gynekologisk undersøkelse av meg, selv om jeg så et behov for det og aldri før hadde tatt en slik test.

Av den grunn byttet jeg fastlege.

Trygg og dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Selv om han er en av de mest populære legene i Sandefjord får du raskt time og du blir aldri sittende lenge å vente, verken på venterommet eller på telefonen. Alle er hyggelige og imøtekommende.

Kvalsvik selv er rolig og trygg, lyttende og observant. Han er også effektiv uten at det går utover opplevelsen av å bli godt ivaretatt.

Uinteressert, setter seg på bakbeina, føler meg til bry

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Går også med planer om å finne meg en ny fastlege etter flere år som pasient hos Dr Kvalsvik.

Kjenner meg godt igjen i andre pasienters opplevelser av Kvalsvik i møte med ham. Selv føler jeg, at jeg tar opp hans verdifulle tid når jeg kommer med bekymringer om min helse. Som regel ble jeg ikke tatt på alvor. Føler at jeg må overbevise fastlegen og helst underbygge mitt forsvar med gode kunnskaper hvis det er noe han ikke tror på eller ser på som en bagatell. Da tenker jeg på henvisninger til spesialisten, utredninger mm.

Ordknappheten hans gjør at jeg stiller flere spørsmål enn jeg får svar eller at spørsmålene mine blir kastet tilbake til meg som jeg helst bør forsvare klokt og overbevisende.

I møte med Kvalsvik savner jeg hans interesse for meg som pasient, hans oppfølging, forberedelser til samtalen ved å møte meg. Han snakker aldri om mine siste blodprøver, henvisninger/utredninger, anbefalinger/uttalelser av spesialistene. Husker jeg ikke det, da har toget gått denne gangen også.