Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solvang Legesenter
Lyttende.,oppadgående, og meget Intellektuell.
Lege: Are Austnes SkrevetEn meget forståelse full og intellektuell lege . Han bruker tiden på deg , og er meget konkret i spørsmålene . Kan meget vel anbefales.
Seriøs og dyktig fastlege
Lege: Hans Kvalsvik SkrevetVi er en familie på fire som har hatt Hans Kvalsvik som fastlege i mange år. Han har alltid håndtert både barn og voksne på en god måte og gitt den behandling og oppfølging vi har hatt behov for. I tillegg følger han opp henvendelser i appen raskt uavhengig av kontortid. Jeg anbefaler ham på det varmeste.
Verste legen jeg har vært borti
Lege: Hege Beate Løkebø SkrevetFikk Hege som lege for noen år siden da jeg flyttet til Sandefjord, og verre lege har jeg aldri vært borti. Tonen hennes var alltid meget frekk og oppførselen var uprofesjonell, det gjorde at jeg gikk av gårde med en klump i magen etter hver legetime hos hun. Kviet meg før hvert legebesøk, og lot heller vær å dra enn å bestille time hos hun.
Glad jeg byttet lege, nå føler jeg meg endelig ivaretatt og sett hos en annen lege, og skulle ønske jeg gjorde det tidligere så jeg fikk hjelpen jeg trengte!
Uprofesjonell
Lege: Hans Kvalsvik SkrevetJeg er veldig misfornøyd med Hans Kvalsvik. Han er ikke der for pasienten og han hører ikke. Jeg hadde en hudreaksjon og han testet meg for latex allergi. Etter at det var negativt gjorde han ikke noe. Jeg måtte hos legen etter to uker for det ble verre og jeg kunne ikke sove pga smertene. Heldigvis var han på ferie så jeg måtte hos en annen lege.
Anbefales
Lege: Hege Beate Løkebø SkrevetHege har vært fastlege for meg og mine barn "i alle år" Hun er helt super og vi kunne ikke hatt bedre fastlege. Jeg selv har vært der mye med alle mine vondter og sykdom og hun har hjulpet meg gjennom
både tykt og tynt. Hun har både omsorg og kunnskap og hjelper deg finne ut hva som trengs. Hun er også passe streng, som seg hør og bør av en fastlege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?