Madeleine Kerstin Müller-Hubrich
Tar deg seriøst, henviser videre ved behov, virker trygg og god. 100% fornøyd med legen, selv om det kan være vanskelig å komme igjennom på telefon til legekontoret.
Bruker også flittig e-konsultasjoner, noe som forenkler mange ting.
Føler at hun ser meg som pasient og lytter til mine problemer. Hun er en god lege som viser omsorg til pasientene.
Hun er en meget dyktig lege. Hun går grundig til værks for å finne ut hva som feiler en. Hun er alltid blid og glad. Du kan spørre henne om alt du lurer på. En stor tommel 👍 opp for Madeleine Müller-Hubrich.
Veldig hjelpsom og omsorgsfull lege, hilder smilende som jeg setter stor pris på. Gir beskjed ved utsettelse av time, god rådgiver. Sitter ikke bare foran skjerm under konsultasjon.
Jeg byttet fastlege til Madeleine etter min samboer hadde hatt god erfaring med henne. Hun tar pasientene sine på alvor og bryr seg genuint om hvordan du har det. Hun er varm og kunnskapsrik, med godt humør og god humor. Om det er noe hun er usikker på, henvender hun deg videre til riktig person/klinikk.
Det kan være litt ventetid, men det er nok bare en konsekvens av at Madeleine alltid bruker tilstrekkelig tid med pasientene sine. Jeg har aldri opplevd at hun virker travel og må "bli ferdig med meg".
Anbefales på det sterkeste!