Daya Shankar Sahajpal
Har hatt 3 fastleger gjennom livet, Daya er nr 4 i rekken. (når han tok over, var det ikke akkurat detajert loggføring eller lignende, noe som ble mye jobb for oss begge for å få orden i forskjellig)
Daya er lege som lytter, følger opp, bryr seg og etter min mening, et fantastisk menneske.
Pga flytting et godt stykke unna, blir det vanskelig å ta han med meg eller ha han som fastlege flere timer unna.
Tusen takk for den legen og personen du er Daya, du har på flere måter vært med å forme livet mitt til et godt sted å være, selvom det er jeg som har gjort jobben, har du vært fornuftig og god støtte på veien. tusen takk skal du ha!
Ikke en god lege. Hvis pasienten har en annen opplevelse av egen tilstand enn han har, blir pasienten overkjørt. Han oppfører seg uprofesjonelt i møte med pasienter som har noe som helst konstruktiv kritikk å komme med. Man får ingen oppfølging for utfordringer som varer over tid, og det er VELDIG lang ventetid for å få time hos legen.
Styr unna.
Har ikke tid til å høre på problemstilling. Ikke tid til å ordne henvisning. Selv med alvorlige plager over flere uker blir det ikke tatt tak for å løse problem. Time utsatt flere ganger.
Veldig hyggelig lege. Imøtekommende og løsningsorientert. Prøver virkelig å hjelpe pasienten. Byttet fastlege pga lang reisevei.
Konkret hva jeg er førnøyd/misfornøyd med, er beskrevet i punktene under. Meget hyggelig og kunnskapsrik, gode og forståelsesfulle råd og veiledning