Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Numedal Legesenter
Beste legen, kunne jeg tatt han med meg hadde jeg gjort det
Lege: Daya Shankar Sahajpal SkrevetHar hatt 3 fastleger gjennom livet, Daya er nr 4 i rekken. (når han tok over, var det ikke akkurat detajert loggføring eller lignende, noe som ble mye jobb for oss begge for å få orden i forskjellig)
Daya er lege som lytter, følger opp, bryr seg og etter min mening, et fantastisk menneske.
Pga flytting et godt stykke unna, blir det vanskelig å ta han med meg eller ha han som fastlege flere timer unna.
Tusen takk for den legen og personen du er Daya, du har på flere måter vært med å forme livet mitt til et godt sted å være, selvom det er jeg som har gjort jobben, har du vært fornuftig og god støtte på veien. tusen takk skal du ha!
Fantastisk dyktig.
Lege: Marianne Kornmo Kobbeltvedt SkrevetUtrolig god oppfølging, veldig dyktig!! Setter seg godt inn i min situasjon. Anbefales på det sterkeste. Beste legen jeg har vært hos.
Omsorgsfull, positiv og dyktig
Lege: Trine Dalegården SkrevetTrine er en utrolig snill og empatisk lege. Hun lytter med hele hjertet og gjør alt hun kan for å hjelpe deg. Hun tar seg alltid god tid, og man føler seg sett og trygg. Hver gang jeg snakker med henne, får jeg en bedre følelse – hun er så varm og positiv. I tillegg er hun svært profesjonell og grundig i jobben sin. Jeg er utrolig takknemlig for å ha henne som lege.
Uprofesjonell og lite hyggelig
Lege: Daya Shankar Sahajpal SkrevetIkke en god lege. Hvis pasienten har en annen opplevelse av egen tilstand enn han har, blir pasienten overkjørt. Han oppfører seg uprofesjonelt i møte med pasienter som har noe som helst konstruktiv kritikk å komme med. Man får ingen oppfølging for utfordringer som varer over tid, og det er VELDIG lang ventetid for å få time hos legen.
Styr unna.
Uinteressert. Ingen oppfølging.
Lege: Daya Shankar Sahajpal SkrevetHar ikke tid til å høre på problemstilling. Ikke tid til å ordne henvisning. Selv med alvorlige plager over flere uker blir det ikke tatt tak for å løse problem. Time utsatt flere ganger.