Odd Sture
Odd Sture fremstod som en kald, usympatisk person med minimalt med empati. Som følge av en avhengighetslidelse var jeg tvunget til å ha ganske tett kontakt med fastlegen og jeg gruet meg hver gang jeg skulle til time hos Odd Sture. Grunnen til det var at han er svært forutinntatt mot personer med helseplager av den typen. Han mistenkte meg for handlinger jeg ikke hadde gjort, så meg aldri i øynene og var generelt nedlatende.
Hadde Odd Sture som fastlege i nesten to år. Han er forsåvidt en hyggelig fyr. Opplevde fra første besøk at legetimene skulle gå kjapt, og at jeg ikke fikk forklart ut problemene før han hadde bestemt seg for fasit og dyttet meg nærmest ut døra igjen.
Ba om diversse hormoner på en blodprøve jeg tok i sammenheng med lavt stoffskifte, men det nektet han å bestille prøver for. Rart når jeg som pasient har krav på å vite dette.
Først time hos "DR odd sture" gikk veldig dårlig han behandlet meg dårlig og følte meg uvlkommen i hans legekontor.i steden å spørre meg om helseutfordring mine, han spør om hvor kommer jeg fra. Første time og siste.
første time hos denne legen fikk jeg beskjed som røyker at han ikke var lege for å hjelpe de som aktivt ødelegger sin egen helse...skjønner at røyking ikke er bra men det er mitt valg.
aldri hørt noe i nærheten av dette hos noen leger
så da får han fortsette å være lege for de friske !
Odd er min nåværende fastlege. Opplever han effektiv rundt ulike problemstillinger. Han er lyttende, tilgjengelig og åpner for tillit. Syns han er helt topp!