Odd Sture
Egentlig har jeg veldig sansen for denne legen, og har vært min fastlege siden 2005. Men dessverre så føler jeg at legens evne til å lytte og ikke avbryte meg når jeg prater ikke er tilstedeværende.
Heller kanskje ikke fullt så empatisk.
Generelt en god lege som er dyktig men lite interessert i hva jeg som pasient prøver å formidle.
Så jeg valgte å bytte fastlege.
Dårlig oppfølging
Pasienten føler seg som hår i suppa
Gamle mennesker ikke noe verdt
Alltid hyggelig og imøtekommende, han har alltid god tid og tar selv opp temaer selv om det gjelder en rutineundersøkelse. Men han kunne gjerne vært mer pågående når det er noe i veien. Jeg opplever ham som faglig sterk, og han henviser videre til spesialist om han mener at det er nødvendig. Men et par ganger til dårlige private istedet for til de gode offentlige jeg måtte bruke etterpå. Kontoret er effektivt. De hadde problemer nylig med eksternt regnskapsfirma som sendte ut svært mange feil fakturaer også til meg, det er nå i orden og Sture ordnet opp.
Føler ikke at han tok meg seriøst. Ville ha meg fort ut av kontoret. Han virket rett og slett fjern. Resepsjonen prøver å ta dobbelt betaling ved å sende ut faktura. Useriøst!
Den dagen det skjer noe litt spesielt/potensielt farlig med deg så er ikke Sture legen å ha etter min erfaring.
Litt for avventende når han er usikker eller diagnoser er utenfor "boka", burde vært flinkere til å henvise til spesialist.
Humøret hans er svingende, kan ha veldig gode dager og veldig dårlige dager som folk flest. Har sett folk i butikk som er flinkere til å skjule at man har en dårlig dag en han her. Dette oppleves ikke bra for pasienten.