Humam Sattar Husain Al-Ubaidy

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

• Autorisasjon - Lege (2011)
  • Autorisasjon - Hjelpepleier (2008)

3 av 2070
Bytt fastlege

Bytte til Humam Sattar Husain Al-Ubaidy?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Humam Sattar Husain Al-Ubaidy's oppføring der.

Eikeliklinikken Telefonnummer 67 15 93 00 67 15 93 ...
Bærumsveien 206 1357 Bekkestua
Humam Sattar Husain Al-Ubaidy er en av 136 fastleger i Bærum

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Humam Sattar Husain Al-Ubaidy

Fremragende fagperson

Min 15-årige sønn kom til legen etter 3 dager med hodepine og oppkast. Legen tok alle relevante prøver uten å finne noe feil. Istedenfor å sende gutten hjem med beskjed om å ta Paracet og se det an noen dager til, sendte han gutten til sykehus. Der ble det påvist en svært alvorlig tilstand. Humam Sattar Husain Al-Ubaidys vurdering er sannsynligvis en medvirkende årsak til at forløpet videre har vært så godt som det kunne bli.

Den beste legen jeg har hatt!

Beste legen! Han er veldig flink til å lytte og ta vurderinger. Virker veldig flink og leser seg opp til det som er problemet. Ringer og konsulterer med andre leger/sykehus/spesialister og gir deg raskt svar på prøver, samt råd enten via samtale eller sms.

Meeeen, nå har en vikar overtatt for Humam Al-Ubaidy, (fordi Al-Ubaidy har sluttet) og han er ikke på langt nær så flink som Humam Al-Ubaidy. Han nye kan bli bedre til å lytte og lære seg mer av det norske språket. Dette gjør at jeg blir usikker på min egen lege og er nå på utkikk etter en ny fastlege.
Men skulle Humam Al-Ubaidy komme tilbake, da bytter jeg over til han igjen !

Stjernevurderingene er beregnet ut i fra hvordan jeg har opplevd Humam Al-Ubaidy.

Negativ til naturmedisin

Jeg ble tvangsflyttet til Dr AL-Ubaidy etter at min fastlege flyttet. Til tross for at hele min journal var tilgjengelig og jeg hadde svært tilfredsstillende erfaringer med bruk av et homeopatisk legemiddel mot et stadig tilbakevendende problem, ville ikke Dr AL-Ubaidy skrive ut resept av "prinsipielle grunner". Dvs at han ikke ønsket å sette seg inn i noe annet regime enn Felleskatalogens legemidler. Det er visst en vanlig holdning blant leger.
Han virket ellers imøtekommende og lyttende.

grundig og tillitvekkende

Jeg hadde min seksukers-kontroll etter fødsel hos ham. Han gok opp alle temaer som andre bekjente også har hatt på denne kontrollen, men tok seg også tilmd til å spørre om andre ting. Han var nøye og avdekket uregelmessigheter som jeg ikke hadde fått orden på.

Anbefales varmt.

Han er empatisk, kunnskapsrik, grundig og humoristisk. Det er lett å komme i kontakt med ham og han overholder avtaletider.