Geir Lindquist Sporaland

Autorisasjon (2001)

Tilleggskompetanse

Sjøfartslege

Bytt fastlege

Bytte til Geir Lindquist Sporaland?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Geir Lindquist Sporaland's oppføring der.

Legegruppen Arendal Telefonnummer 37 00 34 00 37 00 34 ...
Havnegaten 1 4836 Arendal
Geir Lindquist Sporaland er en av 62 fastleger i Arendal

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Geir Lindquist Sporaland

Lite empatisk oppfølging og dårlig kommunikasjon – anbefales ikke

Min opplevelse over tid er at denne legen i liten grad lytter til eller tar pasientens bekymringer på alvor. Jeg har flere ganger opplevd å måtte mase for å få svar på prøver, videre oppfølging eller undersøkelser som burde vært tatt tak i uten at pasienten selv må presse på.
Konsultasjonene oppleves ofte lite trygge, og kommunikasjonen kan virke nedlatende. Jeg sitter ofte igjen med følelsen av å bli bagatellisert fremfor møtt med forståelse og respekt. Etter hvert har dette ført til at jeg gruer meg til å bestille time, fordi jeg forventer å ikke bli tatt ordentlig på alvor.
For meg har manglende oppfølging, dårlig kommunikasjon og følelsen av å bli sett ned på gjort at jeg ikke kan anbefale denne fastlegen videre, spesielt ikke til personer som trenger en lege som lytter, følger opp og skaper trygghet.

Trygg og kunnskapsrik

En trygg og kunnskapsrik lege👍 En lege som ikke gir seg før han finner utav ting og setter seg nøye inn i pasientens helse!

Arrogant

Jeg har vært hos min fastlege kun en gang. Deretter byttet jeg lege. Det hele startet med at timen jeg hadde bestilt, ble utsatt to ganger av legen selv. Det resulterte i totalt 5 ukers ventetid. Deretter møtte jeg to usedvanlig lite imøtekommende, krasse og regelrett sure damer i resepsjonen. Jeg var hos Geir kun for å få henvisning til spesialist, pga tilstand som vanligvis følges opp av spesialist. Geir nektet umiddelbart å henvise. Hans respons var: "Du kan ikke kreve at jeg henviser deg til spesialist. Dette er undersøkelser vi kan gjøre her." Han fremstod som særdeles nedlatende og arrogant.

Geir lindquist sporland

Dessverre var min opplevelse med allmennlegen ikke positiv. Jeg følte at det ikke var nok oppmerksomhet rundt tilstanden, og at bekymringen ikke ble tatt på alvor. En rask og overfladisk vurdering uten riktig veiledning kan være skadelig for pasienter. Vi håper på mer fokus og ansvar i håndteringen av slike situasjoner

Vurdering av fastlege Geir Sporaland

### Vurdering av fastlege Geir Sporaland

Jeg har brukt Sporaland som fastlege i mange år og er veldig fornøyd. Jeg har vært gjennom en del og alltid fått hjelp når jeg trenger det. Han tar seg tid til å lytte, undersøke og henvise videre hvis det er behov for det. Får medisiner hvis nødvendig. Kommer med gode råd og gir klare forventninger.

Det kan være litt ventetid på telefon for å komme gjennom på legesenteret, naturlig nok da mange trenger hjelp av alle legene som er der. Jeg kommer til på dagen hvis det er behov for det, eller til annet tidspunkt hvis det ikke haster. Veldig fleksibelt.

Samlet sett er jeg svært tilfreds med den hjelpen og støtten jeg får fra Geir Sporaland og anbefaler ham på det sterkeste.