Legegruppen Arendal

Telefonnummer 37 00 34 00 37 00 34 ...
Havnegaten 1 4836 Arendal

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal

Trygg og lyttende lege

Lege: Thomas Iber Larsen Skrevet

Thomas er veldig enkel å kommunisere med, og lytter veldig godt. Han svarer raskt og tar deg seriøst. Han tar seg også tiden til å faktisk prate. Han svært dyktig og utnytter alle ressurser han har for å hjelpe deg. Veldig trivelig kar.

Arrogant og lite lydhør. Oppfattes som besserwisser i stedet for å gi adekvat informasjon. Veldig fokusert på tidsbruk k

Lege: Lars Kristian Kjellevold Skrevet

Arrogant besserwisser .dårlig lytter og uklar lo
munikasjon. Har meldt inn problemer med magen for ca. 6..Jeuker siden. Venter fortsatt på konklusjonen. Stress med tidsbruk.

Lite empatisk oppfølging og dårlig kommunikasjon – anbefales ikke

Lege: Geir Lindquist Sporaland Skrevet

Min opplevelse over tid er at denne legen i liten grad lytter til eller tar pasientens bekymringer på alvor. Jeg har flere ganger opplevd å måtte mase for å få svar på prøver, videre oppfølging eller undersøkelser som burde vært tatt tak i uten at pasienten selv må presse på.
Konsultasjonene oppleves ofte lite trygge, og kommunikasjonen kan virke nedlatende. Jeg sitter ofte igjen med følelsen av å bli bagatellisert fremfor møtt med forståelse og respekt. Etter hvert har dette ført til at jeg gruer meg til å bestille time, fordi jeg forventer å ikke bli tatt ordentlig på alvor.
For meg har manglende oppfølging, dårlig kommunikasjon og følelsen av å bli sett ned på gjort at jeg ikke kan anbefale denne fastlegen videre, spesielt ikke til personer som trenger en lege som lytter, følger opp og skaper trygghet.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Geir Lindquist Sporaland Skrevet

En trygg og kunnskapsrik lege👍 En lege som ikke gir seg før han finner utav ting og setter seg nøye inn i pasientens helse!

Punktlig og rask behandlig

Lege: Thomas Iber Larsen Skrevet

Veldig hyggelig lege, følte meg godt ivaretatt. Også raske tilbakemeldinger, og fikk time på dagen. Kan anbefales på det sterkeste!