Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal
Beste fastlege jeg har hatt!
Lege: Ole Einar Møster SkrevetNå har jeg hatt Ole Einar som fastlege siden jeg flyttet tilbake til Arendal i august 2024, så vi har fått litt fartstid.
Jeg er veldig imponert over hvordan Ole Einar sjonglerer de forskjellige behov til enhver tid. Det er aldri noen fare for at fastleger blir limt til stolen - det virker som en konstant kryss-ild. Av og til forstår jeg at mine behov ikke er de mest presserende, men når de er det, er Ole Einar på pletten, klar til å hjelpe.
Og han er både flink og rask, og jeg setter stor pris på begge deler. Men han er spesielt flink til å lytte, kommunisere, og finne den beste løsningen, der og da. Jeg har alltid gått ut, etter en time, og vært fornøyd med hva vi har blitt enige om (Ja, Ole Einar, til og med jeg har skjønt at jeg ikke kan ta MR av hele kroppen, haha).
Jeg kan anbefale Ole Einar uten noen reservasjoner.
Meget hyggelig, lyttende og seriøs
Lege: Lars Kristian Kjellevold SkrevetHar hatt flere timer med Lars, hvor jeg har blitt møtt med respekt hver gang. Lars lytter til deg, haster ikke, er nøyaktig og gjør alle nødvendige tiltak for å komme til bunns i saken. Beste legen jeg har hatt.
Arrogant
Lege: Geir Lindquist Sporaland SkrevetJeg har vært hos min fastlege kun en gang. Deretter byttet jeg lege. Det hele startet med at timen jeg hadde bestilt, ble utsatt to ganger av legen selv. Det resulterte i totalt 5 ukers ventetid. Deretter møtte jeg to usedvanlig lite imøtekommende, krasse og regelrett sure damer i resepsjonen. Jeg var hos Geir kun for å få henvisning til spesialist, pga tilstand som vanligvis følges opp av spesialist. Geir nektet umiddelbart å henvise. Hans respons var: "Du kan ikke kreve at jeg henviser deg til spesialist. Dette er undersøkelser vi kan gjøre her." Han fremstod som særdeles nedlatende og arrogant.
Kundebehandling? Menneskebehandling?
Lege: Julia Sannæs Guren SkrevetJeg synes dr.Julia er en topp lege. Men jeg er en gubbe, går ikke til lege før jeg MÅ. Sist gang jeg måtte til legen var det vikar, fikk ikke beskjed før jeg var der. Fikk ikke det jeg trengte. Nå har jeg hatt en arm og et bein som har "sovet" i en uke, ganske vondt. Fikk nå høre i telefonen at dr.Julia er i perm. Det er greit, men lurte på når hun var tilbake, fikk vite det var "lenge til" MÅTTE bruke vikar. Nei. fastlege. FAST. Så nå gjør jeg som gubber ofte gjør. Håper det går over...
Kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Magnus Bakke Archer SkrevetOpplever å bli tatt på alvor og han er god til å berolige og trygge når jeg føler meg stressa og bekymra.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?