Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppen Arendal
Ikke empatisk, lite dyktig
Lege: Marte Jomaas Svendsen SkrevetViser svært lite empatiske følelser. Slitet med å finne riktig behandling og diagnose. Ikke en lege jeg ville anbefalt. Vi byttet lege
Dårlig inntrykk!
Lege: Thomas Iber Larsen SkrevetVeldig dårlig inntrykk av denne fastlegen. Virket arrogant og helt uinteressert. Visste ikke noe om problemet jeg har, men hevdet likevel sitt, selv om jeg har hørt eksperter si annet tidligere. Ikke bra!
Ved snakk om henvisning var det "jeg kan sikkert sette deg opp, men det vil sikkert ikke hjelpe".
Virket som han hastet og ville ha meg fortest mulig ut. Dette er ingen fastlege jeg vil ha!
Innsiktsfull
Lege: Ole Einar Møster SkrevetRask og imøtekommende. Hadde satt seg godt inn i epikrise/bakgrunnsinformasjon for mitt besøk. Lyttende.
Trygg og lyttende lege
Lege: Thomas Iber Larsen SkrevetThomas er veldig enkel å kommunisere med, og lytter veldig godt. Han svarer raskt og tar deg seriøst. Han tar seg også tiden til å faktisk prate. Han svært dyktig og utnytter alle ressurser han har for å hjelpe deg. Veldig trivelig kar.
Arrogant og lite lydhør. Oppfattes som besserwisser i stedet for å gi adekvat informasjon. Veldig fokusert på tidsbruk k
Lege: Lars Kristian Kjellevold SkrevetArrogant besserwisser .dårlig lytter og uklar lo
munikasjon. Har meldt inn problemer med magen for ca. 6..Jeuker siden. Venter fortsatt på konklusjonen. Stress med tidsbruk.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?