Bård Magne Nordheim Kvam
Opplever å ikke bli trodd/tatt alvorlig når jeg har problemer som ikke synes utenpå. I tillegg var han sarkastisk sist gang jeg var der. Virker heller ikke som om han har peiling på hva som plager meg enda problemstillingen burde være godt kjent etter flere besøk. Når man er i en sårbar situasjon, burde man slippe å bli utsatt for slik respektløs behandling. For meg har han gjort problemene verre isteden for å hjelpe. Empati og medmenneskelighet, hva er det. Ny fastlege nå!
Anbefales overhode ikke! Viser liten interesse for deg og er svært distré. Alltid store forsinkelser og bryr seg generelt lite. Dette er de eneste inntrykkene jeg sitter igjen med etter gjentatte besøk.
Virker mer opptatt av sin pc enn av deg. Her må du selv ha kunnskap om hva som bør gjøres og be om at det blir gjort. Hvor mange har det? Sikkert kunnskapsrik men virker tafatt.
Fikk legen anbefalt av en kollega. Alltid hyggelig. Enkel å snakke med.
Virker tilsynelatende intressert i deg, men har egentlig ikke lyst til at du skal være der! Stoler ikke på hva du enn sier til ham og han setter tvil til spesialisters svar på undersøkelser!