Amir Roland Iranmanesh
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Jeg har hatt Amir som fastlege i 3 år. Jeg opplever ham som dyktig, spørrende og direkte - på en god måte. Jeg opplever at han tar plagene mine på alvor, og jeg opplever, tross noen av vurderingene her, at han er kunnskapsrik på kvinneplager, som han har hjulpet meg med (ikke ifm. graviditet). Noen har skrevet at de opplever ham som arrogant. Den opplevelensen deler jeg ikke i det hele tatt. Men han prater på en rolig, langsom måte som kanskje andre opplever slik?
Amir har henvist meg til spesialister ved behov. Som idrettsutøver opplever jeg at han følger opp skader og tar kontakt med sitt nettverk for svar på spørsmål om f.eks. legemidler og dopinglista.
Jeg liker Amir, men har ikke veldig sans for legekontoret ellers. Det er begrensede telefontider, lite trivelige venterom. Tidvis også lang ventetid på time, mens andre ganger går det raskt. E-konsultasjon fungerte fint.
Jeg har hatt Amir som lege i åtte år. Min erfaring er at han er en god lege, kunnskapsrik og i stand til å anbefale riktig behandling, spesialister osv. Amir er ærlig og til å stole på. Jeg hadde beholdt Amir som fastlege selv etter at jeg flyttet fra Oslo. Byttet nylig etter at pendling ble for upraktisk.
Amir jobber på Magnat Legesenter 2-3 dager i uken. Når han ikke er tilgjengelig, er Jacob, en god vikarlege, tilgengelig.
Jeg har hatt Amir som fastlege i mange år, og ville aldri byttet han ut. Han lytter, følger opp og stiller gode spørsmål. I blant har han lite tid, som alle fastleger, og i blant er det vikarer (men de er veldig gode). Med kronisk sykdom og mange barn (som også har han som lege) er det full pott herfra. Magnat er også et supert legesenter med mange dyktige folk, og jentene i resepsjonen har jobbet der i mange år - kjenner igjen både meg og ungene og er et positivt tilskudd rett og slett.
Jeg opplevde Amir som en ganske arrogant lege. Han diagnostiserte mitt barns tilstand feil, ga ingen betydelig hjelp, og lot meg vente lenge til tross for at han ikke hadde noen andre pasienter.
En fantastisk dyktig lege som hører godt på pasienten - veldig hjelpsom og hyggelig, omtenksom og forståelsesfull det anbefales med det sterkeste.