Geir Helge Waaler
Jeg kom til ham med sterke smerter, slik at jeg kollapset på golvet. Jeg tok 1,5 sovetablett om natten, og han presterte å si at jeg tok så mye medisiner. Han var nedlatende og arrogant mot meg.
Dette var en lite kjekk opplevelse. Han virket veldig uvennlig!!
Jeg opplevde liten forståelse og manglende kunnskap om kvinnehelse etter innsetting av spiral. Måtte insistere for å få sykmelding selv med sterke smerter. Ikke en lege jeg vil anbefale for kvinner med behov for oppfølging innen kvinnelige helseplager.
En bra lege. Hyggelig og forståelsesfull men først og fremst faglig dyktig. Kommer med gode råd og innspill
Hadde et særdeles dårlig møte med denne legen. Han fikk meg til å føle meg dum og jeg satt igjen med følelsen av å ikke bli tatt på alvor. Ønsket en legeerklæring ifm. en reise jeg ønsket å utsette grunnet dårlig form de siste dagene. Ble behandlet som om jeg var helt fin i formen og bare hadde ombestemt meg angående reisen. Har aldri hatt et så dårlig møte med en lege og er veldig glad for at han ikke er min fastlege. Uprofesjonelt.
Dr. Waaler har vært min fastlege i fem år, og jeg er utrolig fornøyd. Han lytter og følger godt opp, er profesjonell og sympatisk, og jeg har inntrykk av at han virkelig bryr seg om pasientene sine. Han er alltid ærlig, selv når det er negative nyheter han formidler, som virkelig verdsettes. Anbefales varmt til andre!