Nytorget Legesenter

Klubbgata 5 4013 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Nytorget Legesenter

Arrogant og kald

Lege: Emina Veledar Skrevet

Emina er ikke en trygg og god lege.
Måten hun tar imot tenåringer på er sjokkerende.
Hun himler med øynene og gjesper. Virker sliten og uinteressert i pasientene sine.
Opplever at vi ikke får hjelpen vi trenger, og er lei av at hun ikke har kunnskap og må google det meste. Virker lite forberedt, og generelt lite glad i sevicedelen i yrket sitt.

Beste fastlegen jeg har hatt!

Lege: Snezana Knezevic Skrevet

Snezana har alltid tatt meg på alvor, vært kritisk på en god måte og strekt seg langt for å gi meg best mulig behandling og ivaretakelse. Kan ikke si annet enn at hun har vært helt fantastisk!

Meget god lege

Lege: Snezana Knezevic Skrevet

Følger nøye opp er faglig dyktig og overlater ikke noe til tilfeldigheter. Sjekket opp og gir raskt tilbakemelding om noe må følges opp mer.

Sjokkerende dårlig

Lege: Geir Helge Waaler Skrevet

Hadde et særdeles dårlig møte med denne legen. Han fikk meg til å føle meg dum og jeg satt igjen med følelsen av å ikke bli tatt på alvor. Ønsket en legeerklæring ifm. en reise jeg ønsket å utsette grunnet dårlig form de siste dagene. Ble behandlet som om jeg var helt fin i formen og bare hadde ombestemt meg angående reisen. Har aldri hatt et så dårlig møte med en lege og er veldig glad for at han ikke er min fastlege. Uprofesjonelt.

Fornøyd

Lege: Arild Lothe Skrevet

Jeg har hatt Arild som fastlege siden midten på 90-tallet. I noen perioder har jeg hatt mye behov for oppfølging og henvisning videre, men på det jevne er det helt "ufarlige" grunner til besøk. Ingen alvorlige lidelser med andre ord.
Men, jeg opplever alltid at han har tid, og tar meg inn når det er nødvendig. Kanskje litt rask, det kan jeg være enig i, men jeg opplever absolutt at jeg blir ivaretatt med det som skal ivaretas.
Med andre ord så er jeg en av de som er fornøyd med Arild som fastlege