Folke Louis Blix

Autorisasjon (2011)

Folke Louis Blix er en av 615 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Folke Louis Blix

storfornøyd

[Merknad fra Legelisten: Denne legen har byttet navn fra Bahman Mehdinia til Folke Louis Blix.]

Jeg har vært pasient hos dr Medinia i flere år. Får alltig god hjelp. Han lytter, er grundig, god til å forklare og følger opp raskt. Vil anbefale han til alle.

Engasjert og pålitelig

Har hatt Bahman som fastlege i 6 år. Dette inkluderer partneren min og våre 2 barn. Bahman er lydhør, profesjonell og tar seg tid til å lytte til bekymringer. Vi føler oss trygge og godt ivaretatt. Legen gir klare forklaringer og anbefalinger, noe som fikk meg til å føle meg informert og involvert i min egen behandling. Jeg kan absolutt anbefale denne legen til andre som leter etter et kompetent og omsorgsfullt helsepersonell.

En stor takk til Bahman for å ha hjulpet oss med fertilitet og graviditet.

Vanskelig å samarbeide med

Jeg hadde Bahman Mehdinia som lege i litt over et år før jeg byttet. Mitt inntrykk av Bahman er at han konstant har dårlig tid, og egentlig ikke ønsker å ha pasienter på fysisk time. Slitsomt å bli minnet om at "nå har du to minutter igjen av tiden". Motvillig til å ta prøver og bagatelliserer problemene man har. Han er veldig vanskelig når det kommer til sykemeldinger (som man har GOD grunn til), og er mer opptatt av hva NAV kommer til å si enn pasientens behov for sykemelding. Jeg trivdes ikke som pasient hos Bahman.

Effektiv

Dyktig og hyggelig lege. Rett på sak, undersøker grundig. Interessert i pasienten både som menneske og som pasient.

Manglende kunnskap om kvinnehelse

Fastlegen har ikke tilstrekkelig kunnskap om kvinnehelse og infertilitet. Får en tung livssituasjon til å føles verre. Til info til de som befinner seg i en lignende situasjon.