Thor-Erling Haaland
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjøfartslege
Beste legen jeg har hatt. Har alltid tatt meg veldig seriøst, og har vist en enorm omsorg. Thor Erling har en trygg energi, og har alltid fått meg til å føle meg sett og tatt vare på.
Jeg har vært utrolig heldig med han som lege, og måtte dessverre bytte lege etter en feil jeg gjorde i systemet. Da ble jeg så lei meg for å miste Haaland at jeg faktisk gråt på bussen. Så viktig var han for meg som lege.
Haaland har vært vår familielege og jeg setter veldig pris på han.
Hilsen [Navn fjernet av moderator] 25år <3
Opplevde denne legen som fordomsfull, forutinntatt, og kunnskapsløs, med alternative ideer uten evidens.
I møte med NAV opptrådte han på en måte som opplevdes svært ydmykende. Han gjorde alt for å tekkes saksbehandler, og de to ble sittende å snakke sammen som om jeg ikke var til stede i rommet, om en alternativ behandling som jeg hadde sagt i fra om at jeg ikke var interessert i. Fordi han hadde en kamerat som hadde "tenkt seg frisk", ble dette stadig anbefalt i konsultasjonene.
Han mente jeg var syk fordi jeg ikke ville jobbe, og for en som kjempet alt jeg kunne for å stå i arbeid, var det et slag i ansiktet å ikke bli trodd. Det var det aller verste.
Ifølge denne legen er utmattelse en tilstand som "bare finnes i i-land med gode trygdeordninger".
Han manglet en grunnleggende forståelse for de ulike typene utmattelse, og behandlingen av disse, noe jeg heldigvis har funnet i etterkant med godt resultat.
Pluss for et raust og hyggelig legekontor, og mange svært vennlige ansatte i ekspedisjon og lab. Faktisk det hyggeligste legekontoret jeg har vært på.
Etter å ha vært hos min tidligere lege som ikke har et snev av gehør og gjorde meg bare sykere enn noen gang fant jeg endelig en lege som lytter til meg og har gjort alt han kan for å hjelpe meg. En helt fantastisk mann som er varm og god og virkelig bryr seg. En stor takk til Thor- Erling Haaland som virkelig gjør jobben sin og gjør meg trygg som pasient. Tusen takk.
Jeg jobber med sårbare mennesker og var hos Haaland med en av mine unge brukere. Brukeren ble virkelig tatt på alvor og møtt på en måte jeg sjelden har opplevd blant andre fastleger.
En lege med hjerte for pasienten, god tid og stor faglig dyktighet. Anbefales!
Legen tar ikke det pasienten sier på alvor, vanskelig å få time og utreder ikke nok. Det er både skuffende og sjokkerende. Selv om han har mange pasienter må han forandre sin holdninger og bli bedre til å lytte til pasienten. Veldig skuffet over å ikke bli tatt seriøst.