Line Cecilie Møller Christiansen
Hun bruker opp tiden på å snakke selv og hører ikke på det jeg har å si. Hun kommer ikke med forslag eller alternativ. Jeg må selv be om henvisning, komme med forslag til medikament og nærmest være min egen lege. Står på venteliste til en annen lege. Føler meg verken trygg eller ivaretatt på noen måte.
Jeg føler ikke jeg bli hørt eller tatt på alvor. Hun fikk meg til å føle meg dumt etter samtalen. Jeg klaget over sterke smerter og hun spurte ikke en gang om jeg hadde behov for smertestillende.
Fantastisk lege, veldig fornøyd med å ha henne som fastlege. Har en egen evne til å lytte og se pasienten. Tar tak når det trengs. Kjempeflink til å følge opp.
Byttet til Line da jeg ikke var fornøyd med min tidligere fastlege. Jeg valgte Line basert på tilbakemeldingene her inne og hun har ikke skuffet. Hun kan ha litt ventetid, men når du først kommer inn til henne så er den tiden verdt det. Hun husker deg og hva du gjør, virker genuint interessert, forklarer godt og lar deg ta del i avgjørelser. Kunne ikke bedt om en bedre fastlege :)
Har hatt Line som fastlege i 3 år nå og er svært fornøyd. Alltid blid og positiv. Føler at hun lytter til deg og genuint interessert.