Vedad Drace

Madlakrossen Legesenter
Mann, 62 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1998

Ledige plasser

0 av 1700
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Madlakrossen Legesenter Telefonnummer51 59 95 5051 59 95 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Madlamarkveien 2 4041 Hafrsfjord
Vis kart
Vedad Drace er en av 111 fastleger i Stavanger

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(28)
28 vurderinger
Tilgjengelighet
(17)
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(17)
17 vurderinger
Service
(15)
15 vurderinger

Siste vurderinger av Vedad Drace

Wow

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Wow for ein lege! Min datter ble syk med feber og ble veldig uvell nå i uken! Vi har verdens beste lege som heter Marit Apeland hun er pr dags dato på ferie. Vi fikk oppgitt en ferie "vikar" lege Vedad å ble såååå godt mottatt! Han var nøye, hyggelig og aldeles imøtekommende. Han la henne inn på sus og gjor et riktig valg! Nå kan vi ta med en frisk jente på ferie takket være en dyktig nydelig lege !! Tusen takk vedad♥️Ps.. han ringte til og med på mandagen etter helgen for å høre hvordan det gikk!

Fantastisk fast lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er helt imponert. Veldig god fastlege. Alltid undersøke grundig og sender videre til spesialister når det trenges. Gir ikke bare paracetamol hele veien men prøve tilpasser medisiner mest mulig. Anbefaler.

Dyktig lege med ærlige tilbakemeldinger

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

vi er flere i familien som har han som fastlege. alltid ærlige tilbakemeldinger ikke redd for å sende videre til ytterlige utredninger når dette er nødvendig. viser empati ,samtidig som han kan gi tilbakemeldinger som du vet er sanne ,men ubehagelige å høre.han er en av få som har respekt for andres tid, presis. anbefales på det sterkeste.

Beste legen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vedad er en flink og hyggelig kar som gjør en utmerket jobb. Han er flink til å komme med gode råd som ikke automatisk inkluderer medisin og jeg for min del vil ikke bytte fastlege så lenge han vil ha meg som pasient :-)

Å være for effektiv i sin pasientbehandling.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Som jeg leser her inne er vedad en effektiv lege,og det fikk også jeg inntrykket av da jeg var innom til min legetime. Vedad er forøvrig ikke min vanlige fastlege.

På en annen side opplevde jeg også at jeg ikke ble hørt, mine spørsmål ble avfeid og ikke besvart, samt jeg følte en noen nedsettende tone under hele visitten. Det føltes som om han var mest opptatt av å få meg ut av kontoret enn å høre på hva jeg hadde si.

Jeg går sjeldent til fastlege. Nå var det tre år siden sist, har ingen sykdommer foreløpig, men er dog noe arvelig belastet for ymse sykdommer, og ønsker derfor å ta en liten "eu kontroll" når jeg er innom, samt å spørre om andre ting jeg undres over.

Etter timen følte jeg et behov for å gå direkte i skranken og be om en ny time hos en lege som ønsket å snakke og ikke minst lytte til pasientene sine. Bekymringer og undringer som kan virker som lite og ubetydelig for han, kan være ekstremt viktig for det individet det gjelder.

Så mitt råd til Vedad: lytt til pasientene dine, fortell at du forstår deres bekymringer og forklar hvorfor det skal gjøres noe, eventuelt hvorfor videre utredning ikke er nødvendig. Husk også at å gå til legen for mange kan være utfordrende, det er ikke alt det er like kjekt å fortelle om til et fremmed menneske og at enkelte vegrer seg for dette. Det er derfor spesielt viktig at man føler seg ivaretatt i denne situasjonen.