Camilla Louise Aag Sjursen
Hun lytter, er empatisk og viser en så genuin interesse for meg som pasient. Jeg føler meg utrolig godt ivaretatt.
En fantastisk dyktig lege som finner ut av problem og alltid henviser når man har behov.
Man får raskt time via app.
Tar en på alvor med både store og små problem.
Jeg føler meg svært heldig som har henne som fastlege.
Camilla er grundig, tar deg på alvor, lytter og kommer med faglig sterke svar, undersøker plager grundig, henviser raskt ved behov og har all empati I verden. Anbefaler henne på det sterkeste!
Camilla er et unikum av en lege. Hun er tålmodig, hører på deg, stiller de rette spørsmålene, trygg, nøler ikke med å henvise og fleksibel. Kunne ikke vært mer imponert og fornøyd med henne som fastlege. Takk for jobben du gjør!
Hun er er helt toppers. Kom til henne som vikar for fastlegen min. Veldig hyggelig og i møterommene, empatisk, blid og strukturert.
Camilla er den beste legen jeg har hatt. Hun er alltid i godt humør, og tar seg tid til å lytte til hva du har å si. Hun er sympatisk, forståelsesfull og tar deg på alvor. Samtidig er hun effektiv i å behandle eller henvise deg videre. I tillegg tar hun både fysisk og psykisk helse på alvor.
Jeg vil anbefale Camilla på det sterkeste!