Kjell Ivar Glette

Autorisasjon (1986)

Venteliste

108 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Haugesund Legesenter Telefonnummer52 70 55 8052 70 55 ...
Skippergata 14 5527 Haugesund
Kjell Ivar Glette er en av 38 fastleger i Haugesund

Siste vurderinger av Kjell Ivar Glette

Den tryggeste lege jeg har hatt.

Jeg startet hos Glette da han begynte i Ørnen-legesenter. Han overtok tror jeg Ingvalsen sin praksis hvor jeg var pasient. Han har tatt seg av min familie av 3 stk i alle år. Kjennemerke hans har i alle år vært hans tålmodighet for å lytte, gi råd og ikke minst psykisk støtte også utenom hans arbeidstid. For min egen del har han vært fabelaktig. Spesielt etter 2002 da jeg hadde ryggproblemer og sørget for utmerket smertelindring før operasjon. 2003 var jeg i frontmotfront kollisjon. Etter 14 uker sykehus og 3 ganger 6 ukers opphold op Catosenter på Son. Glette følgte med hele tiden. Følgte meg opp psykisk pga PTSD etter ulykken. Hadde lange samtaler med han om kvelden og var en riktig støtte for hele familien. Resultat av ulykken er kroniske smerter og div medisiner. Hans storemedfølsomhet kom igjen fram da jeg plutselig en natt mistet min kone. Det er da man trenger en som Glette. De siste par år sliter jeg med nyrekreft med spredning. Og igjen står han klar til det forferdelige skjer. Kommunen skjærer ned på antall pasienter hos fastleger og hele min familien blir fjernet fra Glettes liste. Protester hjelpet ikke. Loddtrekning sa de, men når 2 stk med samme etternavn blir strøket synes jeg det er litt rart. Jeg må si at jeg virkelig har gråtet noen ganger når jeg får en fastlege som ikke er der. Truffet mannen 1 gang og deretter nå 8, ja ÅTTE forskjellige vikarer fra alt slags nasjonaliteter. Mitt i kreftsykdommer sier det seg selv at ingen hjelp å hente der, hvertfall aldri som Glette. Heldigvis har jeg ett fantastisk forhold med han så jeg har ringt han et par ganger for å få mine medisiner jeg bruker ifm ulykken. De forstår eller vil ikke forstå hva kroniske smerter gjør med hverdagen din. Glette gjør det. Jeg har oppfordret vikarene ta kontakt med han hbis de har spørsmål. Man blir lei av å bli nødt å fortelle in medisinsk historie 8, 9 eller 10 ganger på samme kontor. Spesielt når man blir fratatt en slik fantastisk lege. Kjell-ivar, jeg savner deg sårt.

Dyktig og trygg

Er min fastlege. Føler at jeg er i trygge hender hos Glette. En av de bedre legene i Haugesund. Har hatt han som fastlege i mange år.

Utrolig fornøyd

Han er en av de beste legene jeg har gått til.
Føler meg alltid hørt og sett.
Tar virkelig vare på pasientene sine.
Anbefales!

Det som er dumt at noen av de som sitter i resepsjonen kan være ufine rett og slett. Hatt noen dårlige erfaringer med de.

Trygg og god

Har mange på lista si, men et legekontor som virker som om de har ting på stell og gjør prioriteringer. God kommunikasjon og tilstede for meg som pasient.

Hyggelig og behjelpelig

Snill og grei lege, som lytter på alt du har og si, en av di beste legene jeg har vært til i mitt lange liv