Mariann Rakova Mathiesen

Østerås Legekontor
Kvinne, 66 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1984

Ledige plasser

8 av 1000

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Østerås Legekontor
Otto Ruges vei 80 1361 Østerås
Vis kart
Mariann Rakova Mathiesen er en av 107 fastleger i Bærum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
8 vurderinger
Tilgjengelighet
7 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
8 vurderinger
Service
8 vurderinger

Siste vurderinger av Mariann Rakova Mathiesen

Flink og nøye

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun tar deg på alvor hvis det er grunn til det, har lav terskel for å ta prøver og henviser videre. Hun er også opptatt av psykisk helse. Noen ganger har hun litt dårlig tid og da kan hun glemme litt. Samvittighetsfull lege.

God person,utmerket profesjonell og veldig hjelpsom, det beste

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vi er meget fornøyd med Mariann som vår faste lege.
Hun er god til å høre oss, hun spørre alltid hvordan det går med familie. Svært effektiv.

Meget dyktig og tilstedeværende lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Vi er superfornøyde med Mariann! Hele familien er enige om at vi aldri har hatt en så god, varm, kunnskapsrik og klok lege før.

Mariann har tid til å lytte, er tilstede og har en væremåte som gjør at man føler seg sett, trygg og ivaretatt.

Den beste fastlegen jeg har hatt! faglig våken og sterk og super til å kommunisere

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

faglig veldig oppdatert og sterk, tar initiartiv til videre undersøkelser og oppfølging. stiller alltid opp ved behov. ryddig gjennomgang av undersøkelser, varm og forståelsesfull. ser helepasienten. klok i ordet beste betydning. Kan varmt anbefales. håper hun passer gidt på seg selv også hun som er så utolig god til å ta vare på alle andre.

Slurvete leger og sure resepsjonister

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Østerås som fastlegekontor hele livet. En ting er at jeg hver eneste gang jeg er syk føler at jeg tar opp tiden deres unødvendig, med ekstremt frekke resepsjonister og overlegne leger.

Jeg var syk flere ganger en vår for noen år siden - legene på Østerås sa jeg bare skulle ta tiden til hjelp. Først etter tre måneder hvor jeg aldri ble frisk tok de seg bryet for å sjekke om jeg hadde kyssesyken - noe jeg hadde alle symptomene for. Det viste seg at jeg hadde gått rundt med kyssesyken alle gangene den våren jeg hadde vært hos de. Det var ingen oppfølging etterpå, noe som gjorde at jeg ble syk hele tiden i tiden etterpå også. Da jeg gikk til Østerås for å fortelle om problemene - søvnvansker, dårlig imunforsvar, streptokokker etc. ble jeg aldri tatt seriøst. De tok ingen sjekker for å se om jeg manglet noe vitaminer - noe man ofte gjør etter kyssesyken. Det endte med at jeg måtte dra på Volvat; med en gang fikk jeg vite at jeg manglet diverse vitaminer og fikk piller for det.

Nå denne uken var jeg syk igjen; respesjonisten der får deg til å føle deg som avskum. Hver gang jeg har vært hos Østerås går jeg ut med en vond følelse i magen fordi jeg føler meg oversett og sett ned på. Denne gangen igjen var de slurvete og sa ikke jeg hadde slimhinneinfeksjon i halsen - noe de først bekreftet etter at jeg spurte om det var det det var.

Prikken over i'en var da jeg i timen over ba om sykemleding til jobben, men fikk beskjed om at det ikke var noe problem å ringe respesjonen dagen etter for å få den. Hun spurte om jeg ville ha den tilsendt eller om jeg kunne hente den. Siden jeg er syk, ba jeg om å få den tilsendt siden det var samme for de om jeg hentet den selv eller om de sendte den. MEN da jeg ringte dagen etter for å få sykemelding for den dagen og, kom det plutselig frem at jeg måtte betale 150 kroner for å få den tilsendt hjem. Resepsjonisten mente det var min oppgave som kunde å spørre om det kostet noe å få et lite brev - ikke legekontorets... Så nå måtte jeg altså først betale for legetime (hvor sykemeldingen var grunnen til at jeg kom, men jeg fikk den ikke da) også to fakturarer på 150 kroner for å få sykemeldingen min.

Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å være så uhyggelige mot kundene sine, da leger tross alt er der for å hjelpe pasientene sine. EN respesjonist skal hvertfall gjøre sånn at du føler deg velkommen og forstått, ikke lure på fakturagebyrer uten at jeg har noen ide.

Takk for meg Østerås, jeg kommer aldri tilbake. Håper også folk forstår alvoret om at slurvete leger kan få ganske alvorlige konsekvenser - noe jeg smertelig har fått erfare.