Anders Stugaard Lundefaret
Min lege er på ferie og måtte fornye en resept, på medisiner jeg har gått på i mange år.
Men jeg følte jeg satt i avhør. Var ikke bare vanlige spørsmål, følte faktisk på at han tråkket over min linje.
Og i tillegg sa han "jeg vil bare forsikre meg at du er inneforstått med disse bivirkningene.." Vel en lege burde vel vite at bivirkninger kommer ikke årevis etter. Jeg følte på en glede at han ikke er min fastlege.
Har ikke gitt tilbakemelding på prøve resultater, selv om det er forespurt flere ganger. Har nå gått over 1 mnd etter at resultatet var klart. Virker da ikke så seriøs?!
Han er veldig trygg å snakke med, han hører og tar seg tid til å høre på deg. han har god forståelse anbefaler han på alt
En hyggelig mann, men jeg opplever å ikke bli tatt på alvor med mine kroniske plager. Jeg sitter med en opplevelse av at legen er mer opptatt av hva samfunnet trenger, enn å jobbe for pasientens beste.
Jeg opplever Anders som en lege med mye kunnskaper. Han lytter til, og ser pasienten. Han fremstår som rolig, tydelig og klar.