Nicolai Solborg

Fastlege

Autorisasjon (2020)

Ditt Legesenter Telefonnummer38 00 05 5038 00 05 ...
Kirsten Flagstads vei 1 4621 Kristiansand S
Nicolai Solborg er en av 123 fastleger i Kristiansand

Siste vurderinger av Nicolai Solborg

Trygg, kunnskapsrik og tar deg på alvor

Jeg byttet nylig over til Nicolai Solborg, og selv om jeg ikke har vært hos han så mange ganger enda, har jeg fått et skikkelig godt førsteinntrykk. Han er en fantastisk trygg og kunnskapsrik lege, som virkelig tar seg tid til å lytte og forstå. Jeg har følt meg tatt på alvor helt fra starten, og det betyr mye. Det beste av alt er at jeg allerede har begynt å se resultater på sykdommene mine, takket være god oppfølging og riktig behandling. Veldig glad for at jeg byttet – kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg anbefaler han til alle jeg kjenner, både venner og familie.

Jeg anbefaler

Jeg anbefaler denne legen på det varmeste. Under konsultasjonene følte jeg meg hørt, forstått og godt ivaretatt. Veldig god kommunikasjon via meldinger – rask respons og oppfølging.
Anbefales på det sterkeste fra hjertet…

Tar blodpriser! Anbefales ikke

Legen tok 1200,- for et dokument til skoleelev som skal ut på reise. Samme dokument får andre elever andre steder til 300,- hvordan er det mulig?
Dette oppleves veldig kritikkverdig og ren utnyttelse.

Tar deg på alvor

Opplever å bli tatt på alvor etter å ha mistet tilliten til min forrige fastlege. Leser seg opp og finner raskt ut av ting som kommer opp.

Tar kvinnehelse på alvor

Byttet lege til Nicolai, i forbindelse med svangerskap, da jeg ikke var fornøyd med min forrige fastlege. Angrer ikke på valget. Opplever han som trygg, kunnskapsrik og tilgjengelig. Får raskt svar på prøveresultater.