Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ditt Legesenter
seriøs lege
Lege: Kristian Melvik-Styles SkrevetTar seg god tid og ser nyanser av tidligere historie målt opp mot ny levemåte og legemiddel, god i jobben med meg hvertfall.
Altid fått spesialist timer for å undersøke ting mer nøye som en fastlege ikke har mye kunskap om.
forklarer ting nøye og bidrar med tips til å endre på ting.
Trygg, kunnskapsrik og tar deg på alvor
Lege: Nicolai Solborg SkrevetJeg byttet nylig over til Nicolai Solborg, og selv om jeg ikke har vært hos han så mange ganger enda, har jeg fått et skikkelig godt førsteinntrykk. Han er en fantastisk trygg og kunnskapsrik lege, som virkelig tar seg tid til å lytte og forstå. Jeg har følt meg tatt på alvor helt fra starten, og det betyr mye. Det beste av alt er at jeg allerede har begynt å se resultater på sykdommene mine, takket være god oppfølging og riktig behandling. Veldig glad for at jeg byttet – kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg anbefaler han til alle jeg kjenner, både venner og familie.
Kjempe flink lege
Lege: Monica Øgrey Brandsdal SkrevetHar hatt henne som lege i flere år.
Hun er veldig empatisk, smiler alltid og tar seg alltid god tid.
Hun er lyttende og kan evt. rådføre seg med en kollega før konklusjon.
Har alltid fulgt meg opp.
Kan absolutt anbefale henne, super lege.
Dårlig kommunikasjon og oppfølging
Lege: Monica Øgrey Brandsdal SkrevetMin opplevelse med fastlegen har vært skuffende. Jeg følte meg ikke tatt på alvor, og legen smilte bort bekymringene mine på en måte som virket nedlatende. Hun var lite tydelig, brukte mye tid på å søke på nettet, og ga dårlig informasjon om videre oppfølging. Da jeg stilte spørsmål, ble jeg møtt med kommentarer som «du er utålmodig». Jeg opplevde det som ubehagelig og lite trygt.
Kunnskapsrik ærlig lege
Lege: Bjørnar Furnes SkrevetGod til å ta med pasienten i behandling, løsningsorientert og veldig rett frem og ærlig mht
virker, virker ikke, ikke noe å gjøre noe med.