Niels Saaby Hansen

Ytrebygda Legekontor DA
Mann, 55 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1996

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

46 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Ytrebygda Legekontor DA Telefonnummer55 98 21 4055 98 21 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Ytrebygdsvegen 250 5258 Blomsterdalen
Vis kart
Niels Saaby Hansen er en av 239 fastleger i Bergen

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(26)
26 vurderinger
Tilgjengelighet
(23)
23 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(25)
25 vurderinger
Service
(24)
24 vurderinger

Siste vurderinger av Niels Saaby Hansen

Kvir meg for å gå til denne legen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter at min dyktige fastlege døde, måtte jeg finne en ny. Siden Dr. Niels Hansen fikk gode evalueringer, håpet jeg at han ville være like dyktig som min forrige lege.

I starten tok Dr. Hansen seg god tid og var flink til å lytte. Men så begynte han å stille spørsmålstegn ved å fornye reseptene på medisinene mine, og han ville at jeg skulle slutte med samtlige medisiner. Jeg nektet, men lot meg overtale til at jeg gradvis skulle prøve å kutte dem ut. Nå har jeg kuttet ut alle unntatt en. Den ene ser det ut til at jeg klarer meg uten og to andre ville jeg helst ha fortsatt med, fordi jeg har fått noen av de gamle plagene tilbake. Den siste har jeg ikke lyst til å slutte med fordi jeg er redd for å få plagene tilbake, men jeg kvir meg til å ta denne kampen. Jeg har også noen medisiner som jeg pleide å få resepter på kun ved behov, men disse har jeg nå kjøpt i utlandet fordi jeg føler at all medisinbruk er blitt en kamp og jeg ikke orker å sloss om alt.

En annen ting er at jeg kunne spørre min gamle fastlege om flere ting mens jeg var der, men med Dr. Hansen liker ikke dette. En gang, da jeg hadde tatt mot til meg for å spørre om den siste medisinen som han ikke ville fornye resepten på, åpnet han døren og sa at jeg hadde brukt opp tiden hans og ba meg om å bestille en ny time. Hvis jeg prøver å stille enkle spørsmål på Min Helse, får jeg beskjed om at han er ingen nettlege og at jeg må komme til konsultasjon. Når jeg kommer til konsultasjon, får jeg ikke medisin som kan behandle plagene, men beskjed om å komme igjen hvis det blir verre.

Jeg må si at jeg kvir meg for å gå til denne legen og jeg kvir meg også til evt. å bytte fastlege igjen.

En allmennlege i toppklasse!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En bedre og mer grundig lege skal du lete lenge etter. Han tar seg tid, er faglig god, forklarer alltid godt og grundig og følger utrolig godt opp pasientene sine.
Han tok seg blandt annet bryet med å sjekke blodprøve svarene mine etter arbeidstid. Fredag kveld kl.23 tikket det inn sms med beskjed om prøvesvar og resept var skrevet ut, klar for henting. Fantastisk!

Den beste legen i byen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Nils er alltid lyttende og imøtekommende.Tar seg god tid til pasientene. Skal alltid til "bunns" i det som feiler deg. Kjapt svar på prøver.

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Hansen; min nye helt. Jeg jobber selv i helsevesenet og har jobbet med mange gode leger. Men Dr.Hansen er helt i egen klasse. Han er så faglig dyktig, så utrolig flink til å lytte, lære å kjenne og se pasienten sin. Takk for fantastisk god service og takk for at du ser meg!

Fantastisk lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Niels Hansen som fastlege i 4 år. Tar meg på alvor når jeg har et problem jeg ville drøfte. Sjekker og dobbelt sjekker for å være sikker. Går alltid håpefull og ved godt mot ut fra hans kontor.