Tore Magnar Pedersen

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (1985)

Nes Legesenter DA Telefonnummer63 90 90 6063 90 90 ...
Hagaskogveien 17 2150 Årnes
Tore Magnar Pedersen er en av 19 fastleger i Nes

Siste vurderinger av Tore Magnar Pedersen

Trygg og dyktig lege

Har gått til denne legen i mange år. Får alltid god hjelp og lar ikke pasientene gå før de har fått hjelpen de trenger. Tar gode vurderinger av pasientene sine. Setter alltid av god tid til pasientene sine. Alle leger burde vært som han. Veldig dyktig i faget sitt og utrolig flink til å lytte.

Meget flink og grundig

Jeg har han som fastlege, det eneste som jeg kan sette fingeren på er at han har mye å gjøre så det er vanskelig å få time. Men når du er hos han føler du deg sett, respektert og i varetatt. Beste legen jeg har møtt i mitt liv og skulle ønske han kunne være legen min i 10 år til, gruer meg til bytte fastlege for jeg finner aldri noen så dyktig og empatisk igjen.

Meget god lege

Her blir man tatt på alvor, og han er faglig dyktig. Grundig og tar seg tid til pasientene. God til å forklare. Kun positivt å si om Dr. Pedersen

Flink lege

Flink lege som gjør en god jobb og undersøker godt.
God kommunikasjon og tar seg tid til å undersøke deg godt.

Fantastisk!

Dr P. er en fantastisk fastlege. Han er 100% uinteressert i meg, og legger ikke skjul på at han kjeder seg under konsultasjonene- MEN han tar aldri feil og han har vannvittig god medisinsk kompetanse. Nesten som en maskin å regne. Han bytter jeg aldri bort. Hvis shit hits the fan, vet jeg at han vil være min våpendrager. Han har vært min fastlege siden han begynte på Nes, og denne virituelle blomsten fortjener han.